Márki-Zay Péter alaposan eligazította az ellenzékről hazudozó Orbánt, mi a választás valódi tétje

Nem hagy alább a kormánypárti uszítás és hazudozás, Orbán Viktor és a Fidesz fizetett hirdetésekben, hazug Facebook-bejegyzésekben továbbra is azzal kampányol, hogy az ellenzék háborúba sodorná Magyarországot, mert fegyvereket és katonákat akar küldeni Ukrajnába.

A Fidesz célja a hazugsággal, hogy átkeretezze a választás fő kérdését “Kelet vs Nyugatról” “háború vs békére”, melyben ő áll a béke, az ellenzék pedig a háború pártján. Orbán csak úgy kerülheti el a bukást, ha el tudja terelni a figyelmet a lényegről, vagyis hogy a Putyin-párti külpolitikájával veszélybe sodorta Magyarország biztonságát.

A háborúpárti ellenzékről szóló hazugságot Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje már több posztban és több videóban is cáfolta, megtette ezt újra szombaton is, amikor azt írta Orbánnak címezve:

Miniszterelnök Úr!
Ön 12 éve másolja a putyini modellt, 12 éve uszít Európa, a Nyugat és az európai egység ellen, 12 éve szolgálja ki az orosz érdekeket, és mióta a példaképe lerohanta Ukrajnát, összevissza beszél a NATO-szövetségről. Pár száz kilométerre a határainktól emberek küzdenek a szabadságukért az ön agresszor barátjával szemben, aki kórházakat, iskolákat bombáz, atomerőműveket bombáz. És önnek még mindig az a legfontosabb, hogy az ellenzékről hazudjon, és a putyini propagandát visszhangozza. Szégyen! Az ön 12 éve követett putyini modellje a történelem szemétdombjára került. Lejárt a hintapolitika ideje, elég a hazugságokból! A tét világos: ön és Putyin vagy a Nyugat és Európa? A történelem sötét oldala vagy a jó oldala. Minden más hablaty.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!