Forradalmi hangulat országszerte: órák alatt összegyűltek az ellenzéki ajánlások

Bár alig pár órája lehet gyűjteni az ajánlásokat, több helyről máris jelezték, hogy az előválasztáson kiválasztott ellenzéki jelölteknek máris sikerült összegyűjteniük a kellő számú aláírást.

Varju László, Budapest 11. számú választókerületének DK-s jelöltje alighanem rekordot döntött, amikor alig egy órával a hivatalos induló után Facebook-oldalán közölte:

máris összegyűlt a szükséges 500 ajánlás ahhoz, hogy indulhasson az április 3-i választáson.

Jámbor Andrásnak szintén sikerült megelőznie a fideszes Sára Botondot, mint írta:

Néhány óra alatt összegyűjtöttük a szükséges ajánlások közel négyszeresét, az aláírásokat már le is adtam, elsőként a jelöltek közül.

Hajnal Miklós, a Momentum alelnöke is arról számolt be, hogy a szükséges ötszáz aláírás kevesebb mint két óra alatt meglett:

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke hüvelykujját felmutatva adott hírt a gyors sikerről:

Barkóczi Balázs, a XV. kerületből már a 600 aláírást is átlépte:

Orosz Anna, Újbuda ellenzéki jelöltje azt írta:

Újbudán már délelőtt összegyűlt a szükséges számú ajánlás, de nem állunk le, szeretnénk minél több embert elérni a változás üzenetével. Április 3-án együtt fogjuk leváltani helyben és országosan is a Fideszt. Köszönöm a sok-sok biztatást és ajánlást!

FRISSÍTÉS:

Márki-Zay Péter szombaton kora délután hivatalosan is bejelentette: mind a 106 választókerületben összegyűltek a szükséges ajánlásszámok az előválasztáson kiválasztott ellenzéki jelöltek mellett.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!