Márki-Zay Péter elvette Orbán legnagyobb fegyverét: ezt mindenkinek látnia kell

Tegnap az orosházi lakossági fórumán egy fideszes nyugdíjas megütötte Márki-Zay Pétert. Az eset érthetően nagy felháborodást keltett az ellenzéki érzelmű magyarok körében, többen a nyugdíjas felelősségre vonását követelték a közösségi médiában. A miniszterelnök-jelölt most Facebook-oldalán reagált az incidensre.

Ha esetleg azt várták a kormánypárti oldalról, hogy Márki-Zay is beleáll a nyugdíjas ekézésébe, óriásit kellett csalódniuk: a politikus nemhogy nem csatlakozott a dühös ellenzékiekhez, a posztban mindenkit békére intett. Arra kérte az embereket, hogy ne azokra haragudjanak, akiket megtévesztett a Fidesz gyűlöletkeltő propagandája,

hanem azokra, akik a propagandát gerjesztik.

Az orbáni propaganda lényege, hogy az emberek megosztásával tartja hatalomban a valódi bűnösöket. Márki-Zay szerint az egyetlen kiút ebből a csapdából, ha nem hagyják magukat megosztani az emberek. “Ne azokra legyenek dühösek, akiket megtévesztett a propaganda. Akiknek realitásérzékét elvette a polgárháború. Akik még akkor is fanatikusan hisznek Orbán Viktorban, amikor az a barátját teszi az ország leggazdagabb emberévé, amikor a magyargyűlölő romániai AUR párttal szövetkezik, és akkor is, amikor az elhibázott és korrupcióval terhelt oltási stratégiája miatt tömegével halnak meg honfitársaink.

Ne rájuk legyenek dühösek! A szomszédaink, a családtagjaink, az osztálytársaink, a munkatársaink ők. Ők is részei ennek a nemzetnek, és vagy közösen leszünk sikeresek, vagy együtt bukunk el

– írta Márki-Zay.

Majd világossá tette:

Dühünk célpontjai kizárólag a budai vár új uralkodói és azok a bűnözők, akik Orbán Viktor segítségével kirabolták az országot. Mi őket akarjuk legyőzni. Azokat, akik loptak, akik tudatosan hazudtak, akik gyűlöletet terjesztettek. Mindenki más a testvérünk. És mindig nyitva lesz előttük az ajtónk.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!