Márki-Zay keményen visszaszólt: “Orbán Viktor egy beosztott”!

Nagyon úgy tűnik, hogy Orbán Viktor – mint ahogy azt az elmúlt 16 évben megszokhattuk tőle – nem mer kiállni vitázni az ellenzéki párt vezetőjével, sőt, személyesen még megszólalni sem mer az ügyben.

Márki-Zay Péter még a múlthéten hívta ki vitázni Orbán Viktort, melyet a még jelenlegi miniszterelnök helyett végül Hollik István utasított el azzal, hogy “beosztottal nincs értelme vitatkozni.”

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt kedden az ATV Egyenes Beszéd című műsorában reagált Hollik kijelentésére, mely szerint a 6 párt között rengeteg kérdésben nincs konszenzus, így “tehát nincs főnök, nincs beosztott sem”.

“De ha ez lenne a logika, akkor én miért állnék ki Orbán Viktorral? Akkor rögtön Putyint kellene kihívjam vagy rögtön a Kínai Kommunista Pártot.

Ha Orbán nem tudja a kínai kommunisták nélkül eldönteni, hogy a mi pénzükből merre menjen a vasút, vagy nem tudja Putyin nélkül eldönteni, hogy támogathatja-e az úzvölgyi temető megmaradását vagy el kell-e zárni a gázcsapot Ukrajna felé,

akkor Orbán Viktor egy beosztott.”

– mondta Márki-Zay, aki szerint a magyar választópolgároknak joguk van ahhoz, hogy “ne hazugságokról szóljon a kampány, ne hazugságokat adjunk a másik szájába, hanem tényekkel vitatkozzunk. Ezért ki kell állnia Orbán Viktornak, és kell, hogy legyen egy nyílt, a köztévében közvetített, élő vita”.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!