Videóval: Orbán beépített provokátora majdnem rátámadt Márki-Zayra Újbudán

170 ezer aláírásnál jár az Egységben Magyarországért népszavazási aláírásgyűjtése

– a hírről péntek délelőtt tartott sajtótájékoztatót az egyesült ellenzék Újbudán.

Az eredmény fényében nem meglepő, hogy a Fidesz egyik beépített provokátora is megjelent a helyszínen, hátha sikerül kisiklatnia a tájékoztatót. Márki-Zay Péter beszéde közben kezdett el hevesen üvöltözni, azt ordította az ellenzék miniszterelnök-jelöltje felé:

Takarodjál a vidéki városodba, a kurva anyádat!

Márki-Zay épp arról beszélt, hogy a csirkefarhát hatósági ára mindennél többet elmond arról, hogy Orbán gazdaságpolitikája megbukott, ekkor kezdett el ordibálni a fideszes provokátor. A mögötte álló ellenzékieknek, köztük Ungár Péternek, Vadai Ágnesnek és Tordai Bencének többedmagával sikerült csak visszatartania a nyugdíjas férfit, hogy ne rontson neki Márki-Zaynak.

Márki-Zay a közjátékra úgy reagált,

ez a viselkedés is hűen tükrözi a Fidesz gyűlöletkeltő politikáját.

Majd visszatérve a megkezdett mondanivalójához azt mondta: ők egy olyan Magyarországot szeretnének, ami nem keletre megy, hanem nyugatra, ahol megfelelő gazdaságpolitikával biztosítják, hogy ne szabaduljon el az infláció.

Olyan országot akarunk, ahol mindenki megengedheti magának, nemcsak a csirkefarhátat, hanem azt a jólétet, amelyet a legtöbb európai ország megengedhet polgárainak számára, beleértve Kelet-Közép-Európát is

– fogalmazott Márki-Zay.

Egyelőre nem derült ki, ki volt a férfi, aki majdnem rátámadt Márki-Zayra, de nehéz nem a Fidesz beépített provokátorának gondolni, hogy a hírek ne arról szóljanak, hogy az ellenzék már 170 ezer aláírásnál jár, hanem arról, hogy a járókelők melegebb éghajlatra kívánják az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét. Gyanús volt az is, hogy a Fidesz-sajtó rögtön rávetette magát a fideszes nyugdíjas őrjöngésére, nem is foglalkozott utána a tájékoztatóval, mintha számítottak volna a megjelenésére.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!