Elhibázott lépés – Ezzel a döntéssel csak saját maga alatt vágja a fát a kormány!

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

Az elmúlt időszak meghatározója a koronavírus volt, melyet a magyar kormány sajnos nem tudott megfelelően kezelni. Ezt támaszthatja alá a rendkívül magas halálozási arány is, melyet időben meghozott intézkedésekkel talán mérsékelni lehetett volna.

A kormány a járványügyi döntéseket, a milliókat érintő korlátozásokat az Operatív Törzs javaslatai alapján hozza meg, de azokat a szempontokat, hogy mik alapján dönt a testület, legkorábban 2030-ban tudhatjuk csak meg, mivel az ülések dokumentumait egészen addig titkosították!

Az egységes ellenzéki összefogást azonban felháborította, hogy nem lehet megismerni ezeket a fontos iratokat, szerintük ugyanis

“csak a bűnösök titkolóznak”!

Az ellenzéki pártok a közös közleményükben felszólították a kormánypártot, hogy hozzák nyilvánosságra az operatív törzs üléseinek jegyzőkönyveit!

“A fideszes politikusok határozottan állítják, a járványkezeléssel kapcsolatos döntéseket szakmai alapon hozzák meg, ám hogy ez valóban így van-e, nem tudhatjuk, mert az operatív törzs üléseinek jegyzőkönyveit 10 évre titkosították.

Ha valóban úgy gondolják, hogy semmiben sem hibáztak, akkor miért nem áll elő a kormány a konkrétumokkal? A titkolózás nem más, mint beismerése annak, hogy igenis elhibázott döntések sorozata kísérte és kíséri végig a mai napig is a kormányzati járványkezelést” – áll az Egységben Magyarországért közleményében, melyben hozzáteszik, hogy a több mint 40 ezer covidban elhunyt magyar után a kormány nem engedheti meg magának a titkolózást!

“Válaszokra van szükség azért, hogy hazánk felkészültebb legyen mind a koronavírus-járvány további kezelése, mind a jövőbeli hasonló járványok esetén.

Kormányzati részről a tisztességes kommunikáció hiánya nagyban hátráltatja a járványkezelést, mivel így aláássák a védekezésbe, az intézkedések megalapozottságába vetett hitet. Az embereknek joguk van megtudni, hogy mi alapján hozta meg a kormány a milliók életét befolyásoló döntéseket, ezért a választások után az Egységben Magyarországért kormánya fel fogja oldani ezen jegyzőkönyvek titkosítását és el fogja számoltatni a felelősöket” – ígéri az ellenzék a közleménye végén.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!