Újévi borzalom – Humor elleni kegyetlen erőszakot követett el a Bagi-Nacsa páros

Hihetetlen, hogy egyes emberek milyen mélységekig képesek lesüllyedni, behódolni az aktuális hatalomnak, csak azért, hogy képernyőn legyenek.

A magukat humoristának tituláló Bagi Iván és Nacsa Olivér párosnak az újévi műsorban – melyet a közszolgálati televízió sugárzott -, sikerült minden eddiginél színvonaltalanabb előadást összeállítaniuk, pedig az elmúlt években nyújtott teljesítményük alapján már így sem volt túl magasan a léc.

A mostani szilveszteri show-műsoruk, mely mellőz mindenféle viccelődést, lealacsonyodott egy egyszerű, szimpla fideszes kampánypropagandává.

Bagi Iván formálta meg Orbán Viktort, aki elsorolja a kormány sikereit, köztük a családtámogatási intézkedéseket, majd kapcsolták Nacsa Olivért, aki Gyurcsány Ferencet személyesítette meg. Az ellenzéki politikust alakító “humorista” kifejti a nézőknek a kormánypropagandával kísérteties hasonlóságot mutató eszmefuttatást, hogy mindegy ki nyerte az előválasztást, a szálakat úgyis ő, azaz Gyurcsány irányítja.

Kíváncsian várjuk a “remek humorista” páros következő előadását, mely reményeink szerint még ennél is kevesebb poénelemet és több propagandát fog tartalmazni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!