A bíróság szerint hazudtak – Elbukott a kormányközeli lap lejáratókampánya!

Forrás: YouTube.com

Közösségi oldalán számolt be arról Jakab Péter, a Jobbik elnöke, hogy első fokon pert nyert az egyik kormányközeli lappal szemben, mely hazugságokat terjesztett róla.

A Bors napilap korábban azt állította, hogy Jakab azt a lakást melyet az Országgyűlés a számára bérel évi közel 3 millió forinttért, valójában nem ő használja, hanem a tulajdonossal együtt kiadja azt egy másik személynek dupla haszonért.

Novemberben a lejáratóanyagot a napilap nyomán a teljes fideszes médiabirodalom átvette, majd a jobbikos politikus jelezte, hogy minden olyan lap ellen jogi lépéseket tesz, amelyik a Bors hazugságát lehozta.

Jakab kiemelte, hogy a kormányközeli lapok mellett a televízióban is híranyagként szolgált a hazugság, melynek kapcsán a fideszes fő jogász, Lomnici Zoltán már két év börtönnel fenyegette, és a kormányinfón Gulyás Gergely is erről beszélt, végül Tállai András a parlamentben is elismételte a hazugságot.

“És akkor most megjött az első bírósági ítélet: ismét csak egy szokásos és aljas fideszes lejáratókampányról van szó, amiből egy szó nem igaz”

– írja közösségi oldalán a Jobbik elnöke, majd hozzátette, hogy most Mészáros Lőrinc megyei napilapját, a Fejér Megyei Hírlapot kötelezte a bíróság helyreigazításra és perköltség megfizetésére, amiért hazudtak nem csak Jakab albérletéről, de arról is, hogy mindezt a Bors szerkesztőségének vezető jobbikosok mondták.

“A tárgyalásra a fideszes lap ügyvédje már el sem jött. Tudta ő is, ekkora hazugságot nincs ügyvéd, aki meg tudna védeni” – emelte ki Jakab Péter, aki szerint soha nem szabad hinni a Fidesz-médiának, mert hazudnak!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!