Hatalmas a baj – Kiürült a kassza és már új stadionra sincs pénz!

Fotó: Dursun Aydemir/Anadolu Agency/Getty Images

Bár a korábbi hírek szerint Orbán írásban garantálta Baranya fideszes képviselőjének, hogy megépül a pécsi focicsapat új stadionja, erről most le kell mondaniuk a helyieknek.

December 24-én jelent meg a Magyar Közlönyben több határozat is, melyek hatalmas megszorításokat tartalmaztak, az Mfor pedig kiszúrta közte, hogy az egyik ilyen a pécsi futballcsapat, a PMFC új stadionjának előkészítésének és megvalósításának tervét vonta vissza – közölte a 444.hu.

A megszorításnak valószínűleg nem örül a város fideszes képviselője, Hoppál Péter, aki már biztosra vette, hogy új stadiont kap a másodosztályban játszó PMFC, de Hargitai Jánost, a térség másik fideszes képviselőjét egyenesen letaglózhatta ez a hír.

Hargitai korábban úgy érezhette, hogy sínen van a stadion-projekt, mivel Orbán Viktor írásban garantálta neki, hogy megvalósul a beruházás.

Most azonban rá kellett döbbennie, hogy ennyit ér a miniszterelnök ígérete, és akkora baj van a gazdaságban, hogy már Orbán beteges stadion-mániáját sem tudják teljesíteni.

Az UEFA 4-es kategóriájú arénának, a hírek szerint egyébként már volt projekt felelős minisztere és nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánították volna.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!