Kabinetfőnökén keresztül bukott le Kövér László: megtalálták a házelnök titkos rejtekhelyét?

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Kövér Lászlónak titkos medencés villája van Székelyföldön

– ezt a helyiek állították a Tibódra látogató Juhász Péternek.

– És az a Kövér László háza?
– Igen, a tornyos.

Az alábbi párbeszéd zajlott le Juhász és a helyiek között, amikor a volt politikus arról érdeklődött, hogy tudják-e, merre található Kövér háza. A helyiek tudni vélték, hogy a Tibódon található medencés, tornyos épület a magyar Országgyűlés elnökéé.

Ennél a helyzet persze bonyolultabb, erről egy anonim nyilatkozó beszélt Juhásznak. A román telekkönyvek szerint a ház valójában Veress Lászlóé, Kövér sikkasztási ügybe keveredett kabinetfőnökéé, de elővásárlási joggal rendelkezik felette a szintén Veress vezette Ábel Alapítvány is.

Juhász szerint ugyanakkor Veress villáját

Kövér László szokta haszálni, akárhányszor csak a környékre látogat.

Veressnek nem ez az egyetlen furcsa ingatlanügye: nemrégiben derítette ki róla a 24.hu, hogy abban a budai lakásban, amit külhoni magyaroknak szánt pénzből vásároltak egy másik alapítvány, a Magyar Tehetségekért Határtalanul Alapítvány (MTHA) nevében, valójában Veress él a családjával. A finanszírozást Kövérék egyik ismerőse, egy Frank Liu nevű tajvani üzletember biztosította.

A székelyföldi ingatlanra elővásárlási joggal rendelkező Ábel Alapítványt is ez az MTHA támogatta több mint 30 millió forinttal. A helyiek szerint ráadásul nem ez a férfi egyetlen ingatlana a környéken.

További részletek a videóban:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!