Kifizetődő hazudozni – Újabb leleplező anyagot tett közzé az ellenzéki politikus!

Forrás: Facebook.com / Hadházy Ákos

Közösségi oldalán tette közzé azt a bejegyzést Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, melyben a TV2 hírigazgatójának luxuskiegészítőit mutatja be.

Hadházy kiemeli, hogy Szalai Vivien korábban a luxusprostituáltakról írt könyvet, majd öt évvel ezelőtt lett az említett tévécsatorna hírigazgatója, “azaz ő felel a legmocskosabb propaganda híradóért”.

Az ellenzéki képviselő arról ír, hogy a jelek szerint megéri mocskolódnia és hazudoznia Szalainak, mivel a hírigazgató közösségi oldalán megtalálható képeken látni, hogy nem olcsó kiegészítőkben tűnik fel:

  • 3,5 millió forintos Hermes táska
  • 220 ezres Louis Vuitton cipő
  • 1,5 milliós kis méretű Hermes táska
  • 3 milliós Chanel táska
  • 3,5 milliós Cartier karóra
  • 200 ezer forintos Christian Louboutin cipő
  • 300 ezres Dior cipő

Hadházy persze azt is elképzelhetőnek tartja, hogy minden amit a képeken látni csupán olcsó utánzatok, de szerinte ez csak annyit jelentene, hogy “a magánéletben is hazudik a hölgy”, azonban sokkal valószínűbb, hogy valódiak, hiszen a TV2 évente több tíz milliárd forint támogatást kap az adófizetők pénzéből.

A hírigazgató meg van róla győződve az ellenzéki politikus szerint, hogy megérdemli ezt a luxus életet, melyet a napokban tett nyilatkozata is alátámaszt: “nem gondolom, hogy az elmúlt évek munkája miatt bárkinek is bocsánatot kellene kérnie vagy szégyenkeznie kellene. Ellenkezőleg: büszkék lehetünk mindarra, amit nap mint nap elvégzünk a nézők tájékoztatásáért.”

Hadházy végül annak érdekében, hogy jobban megismerhessük Szalai Vivien munkásságát, bejegyzésébe másolt egy részletet a hírigazgató luxusprostituáltakról szóló könyvéből:

Van egy rejtett világ Magyarországon, ahol mindent pénzben mérnek. A rangot, a boldogságot és a szexet is. Egyes divatos partikon a meghívottak félmilliós ruhában érkeznek, de ezer euróért bármikor szívesen megszabadulnak tőle, akár egy percnyi röpke kéjért is. Az ilyen eseményen megjelenő luxusprostituált státusszimbólumnak számít.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!