Otrombán meggyalázta az elhunyt színész emlékét az Origo!

Az Origo szerint ő Oszter Sándor - Pedig a képen Juhász Jácint látható

Döbbenetes és kegyeletsértő, amit az Origo művelt a nemrég elhunyt Oszter Sándor emlékével.

Oszter Sándor vitathatatlanul a legnagyobb magyar színészek egyike volt. Nemrég bekövetkezett halála mind a rajongókat, mind pedig a színésztársadalmat megrázta. Ezért is döbbenetes, amit az Origo művelt:

a fideszes portál egy másik színész arcképével emlékezett Oszter Sándorra!

A portál egy fotógalériát közölt Oszter Sándor legemlékezetesebb filmszerepeiről – legalábbis ők ezt állították. Ám az emlékezés meglehetősen otrombára sikeredett, mivel az összeállításban sorrendben a harmadik képen

nem Oszter Sándor, hanem Juhász Jácint látható.

Az már külön botrány, hogy az Origo a galériát október 30-án, szombaton tette fel, de még több mint egy nap elteltével is fent van a kegyeletsértés határát súroló hiba – annak ellenére, hogy ezt minden bizonnyal többen is jelezték nekik. A Facebookon az egyik kommentelő meg is jegyezte: „És miután több százan jelezték nekik, hogy mekkora hibát követtek el, meg most is fent van a cikk… Szégyen!”  Tény és való: a fideszes portál otrombaságát nehéz lenne máshogy minősíteni. FRISSÍTÉS: a botrányos galériát cikkünk közlésének időpontjában IDE KATTINTVA még meg lehetett nézni, majd az Origo – több mint egy nap elteltével – lecserélte a híres színész emlékét sértő képet egy, a Lili bárónő című filmből vett fotóra.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!