A cél érdekében bármit lehet – Elszabadulhat a pokol a Békemenet miatt!

Az október 23-án megrendezésre kerülő Békemenet, melyet a CÖF-CÖKA szervez, hatalmas kockázatot jelenthet a koronavírus-járvány terjedése tekintetében.

Hazánkban is folyamatosan emelkedik a betegek száma, ráadásul a kormányzati oltási program kudarca miatt, még mindig nincs meg a kellő átoltottsága a lakosságnak, így egy ilyen rendezvény megszervezése, nem épp a legbölcsebb.

A helyzetet tovább rontja az a tény is, hogy Romániából az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács és az Erdélyi Magyar Néppárt, buszos utazásokat szervez a budapesti Békemenetre!

A 444.hu közlése szerint Csomortányi István, az Erdélyi Magyar Néppárt vezetője kiemelte, hogy több erdélyi megyében is szervezik az utazásokat, azonban arra figyelnek, hogy minden résztvevőnek legyen oltási igazolványa, a romániai katasztrofális koronavírus-helyzet miatt pedig még az is elképzelhető, hogy minden utast letesztelnek az indulás előtt.

A rossz járványadatok ellenére Csomortányi nem gondolja, hogy az erdélyi magyarok veszélyt jelentenének a Békemenetre, melyen több ezres tömeg gyűlhet össze.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!