Orbánékon röhög a fél internet: ez lenne a csodafegyverük Márki-Zay ellen?

Remekül jelzi a Fidesz új kampányának fogadtatását, hogy már 18 ezer nevető reakciónál jár a Facebookon a Telexnek az a híre, amiben beszámoltak Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető posztjáról, aki bejelentette, hogy Márki-Zay Péterrel a főszerepben folytatják a Stop Gyurcsány! kampányt.

Kocsis azt írta:

Miután Karácsony Gergely megbukott, lecserélték Márki-Zayra, de a baloldali politika maradt, a DK és Gyurcsány befolyása erősödött, arra pedig mindenki emlékszik, hogy mivel jár az ő kormányzásuk: adó- és rezsiemelés, családtámogatások elvétele, nyugdíjak elvonása, magas munkanélküliség, alacsony bérek. Márki-Zay Péternek viszont sem módjában, sem szándékában nem áll a gyurcsányizmustól mentesíteni a politikát, ezért a petíciós aláírásgyűjtést folytatjuk, meg kell állítanunk őket! Stop Gyurcsány, Stop Márki-Zay!

A frakcióvezető egy fotót is mellékelt a poszt mellé, ami a korábbi Stop Karácsony!-os plakátok Márki-Zayval módosított változata:

A kampány égbekiáltó ötlettelensége szemlátomást még Kocsis követői körében is alaposan kicsapta a biztosítékot, a frakcióvezető posztját ugyanis elöntötték a kritikus és negatív kommentek.

Idézünk néhányat ezekből:

Tanács: sose nyomjátok fullba a kretént. Arra is kellene gondolni, hogy mikor összeomlim ez a sz@r, amit rendszernek hívtok, akkor is meg kellene élni valamiből. Csak mondom, csupa jószándékból.

Ez zseniális. Sokat dolgoztatok rajta? Hogy csak úgy simán lecserélni az egyik nevet, aztán nyomni tovább a show-t… Hát ez valami elképesztően kreatív!

Stop Márki-Zay Máté, most még magatokhoz képest is vicces vagy❤️ Politológus szakértő barátoddal, Hollikkal is egyeztess majd, ő is jókat mond😍

Nem két hónapja mondogatták pont Önök,hogy ez a szerencsétlen MZP úgysem nyerheti meg az előválasztást mert Feri nem hagyná. Most akkor mi is van??
Kezdenek szánalmasnak lenni. Ez a kapkodás!

Tehát Gyurcsány elindította maga helyett a feleségét, de persze előre eldöntötte, hogy Karácsony fog nyerni, aztán mégis lepaktált MZP-vel, hogy ne az állítólagos haverja, hanem MZP nyerjen a saját pártjának jelöltjével szemben, aki nem mellesleg a felesége. Aha, logikus.
Ennyire telik? 😂

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!