Döbbenetes hírt közöltek Gyurcsányról! Mi történhetett?

Elképesztő hír jelent meg a 168 Óra online oldalán Gyurcsány Ferencről! A rejtélyes információ csak tíz percig volt elérhető, azután eltávolították! Vajon mi történhetett?

Ha ez a hír nem a 168 Óra honlapján jelenik meg, valószínűleg mindenki csak nevetne és azt gondolná: valaki hülyéskedett. Ám a cikk nem hamisítvány, valóban megjelent a lapban, erről nem csak a Google árulkodik, a Hírkereső honlapján is megtalálható – annak ellenére, hogy gyorsan eltűnt. Az írás szerint

Gyurcsány Ferenc azt mondta, hogy Márki-Zay Péter mögött Soros György áll!

A 168 Órában megjelent cikkben ez olvasható: „Információink szerint a Demokratikus Koalíció megbeszélésén Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök, a párt elnöke kijelentette: Soros György állt be Márki-Zay mögé, a hódmezővásárhelyi polgármester ennek köszönheti sikereit. Az érintetteket kerestük, amint reagálnak, cikkünket frissítjük.”

1016 AHirkereso

A megjelenést követően a cikket nagyon gyorsan eltávolították, még a Google keresőjében tárolt verziója is eltűnt. Ugyanakkor – mint képünkön is látható – a Hírkereső oldalon még felfedezhető, ám ha valaki a linkre kattint, már csak a 168 Óra címlapja jön be. Ennek ellenére a rejtélyes cikket nagyon sokan látták: a Civil Hetes is szemlézte, sőt, voltak, akik meg is osztották. Közöttük volt például Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke is.

1016 Komjathi posztHont András pedig azt írta ki a Facebook oldalára: „Nem ártana tudni, hogy a 168 Óra hülyült meg teljesen, vagy a DK.”

1016 Hont

Egyelőre rejtély, hogy mi történt. Igaz a hír és Gyurcsány valóban ezt mondta? Vagy valakik csak szórakoztak? Nem tudni.

Lapunk megkereste a 168 Óra szerkesztőségét, hogy árulják el, mi az igazság. Amint választ kapunk, azonnal tájékoztatjuk olvasóinkat.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!