Leleplező igazság – Csak egy szavazatot érnek Orbánéknak a nyugdíjasok!

Most mutatta meg az Orbán-kormány, hogy mennyire nem becsülik meg a nyugdíjasokat Magyarországon. Ellenzékiként még sok szépet ígértek nekik, amiket végül nem tartottak be.

Ahogy közeleg a jövő évi választás, egyre jobban érzik a vesztüket a fideszesek, így most mindent bevetnek, hogy elkerüljék a bukásukat. A kormány már ott tart, hogy gyorsan a választás előtt, holmi alamizsnaként visszavezetnék a teljes 13. havi nyugdíjat, amit eredetileg csak 2024-re terveztek.

De mindez csak egy színjáték, Orbánék mézesmadzaga, hiszen a miniszterelnök már 2006-ban arról beszélt, hogy a kormányzásuk alatt bevezetik a 14. havi nyugdíjat is.

Több mint 11 éve irányítják az országot, kétharmados többségük van, de eredményként csak azt tudják felmutatni,

hogy a kormányzásuk alatt megháromszorozódott a nyugdíjas-szegénység!

Ennek legfőbb oka, hogy Orbánékat nem érdeklik az idősek sorsa, csak a NER kiszolgálása, ezt pedig a minimálnyugdíj mutatja a legjobban, ami 13 éve változatlanul 28 500 forint!

Jelenleg pedig több százezer olyan ember él ma Magyarországon, akik egy keményen ledolgozott, aktív élet végén annyi nyugdíjat se kapnak, ami elég lenne a megélhetési minimumhoz, hiszen a nyugdíj reálértéke folyamatosan csökken, az élelmiszerek és a gyógyszerek ára viszont folyamatosan nő.

És mire elegendő ma havi 28 500 forint? A tisztességes megélhetésre biztosan nem.

Ezért a kormányváltás után az MSZP-Párbeszéd szövetség és Karácsony Gergely 28 500 Ft helyett 70 000 forintra emeli majd a minimálnyugdíjat és egyéb juttatásokkal biztosítja, hogy egyetlen nyugdíjas se kapjon a megélhetési minimumnál kevesebbet!

A cél, hogy aki ledolgozott egy életet, az később se nélkülözzön!

Az Orbán-rezsim leváltásához pedig elengedhetetlen, hogy már most, az előválasztáson is szavazzunk az MSZP-Párbeszéd jelöltjeire és Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltre!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!