Orbánék érzik a vesztüket – Bedobnák a csodafegyvert!

Az ellenzéki előválasztás nemvárt mennyiségű embert mozgósított, ez pedig aggodalmat okozhatott a Fidesz-kormányban, ugyanis a miniszterelnök már készíti a vészforgatókönyvet!

Az egyre sikeresebb előválasztás, melyen kígyózó sorokban állnak az emberek, hogy leadhassák szavazataikat, megrémítette Orbánékat, nem számítottak rá, hogy ennyien szeretnék már látni a bukásukat.

A kormánynak a “Stop Gyurcsány, Stop Karácsony” akciója is kudarcnak minősül, nem hozza azokat a számokat melyet reméltek tőle, így azonnal új tervet kellett összeállítani, hogy megnyerjék a választópolgárokat maguknak.

Orbán Viktor most azt találta ki, hogy bár eredetileg 2024-re állt volna csak vissza teljesen a 13. havi nyugdíj, azt már a jövő évi választás előtt teljesen visszavezetné.

“Harcolni kell azért, hogy gyorsabban megtörténjen a 13. havi nyugdíj visszaállítása és a nyugdíjasok jövőre ne csak a második heti, hanem a harmadik, esetleg a negyedik heti többletet is megkaphassák!”jelentette ki a miniszterelnök.

Ez a lépés pedig egyértelműen arra mutathat, hogy Orbánék egyre biztosabbnak látják a bukásukat, így most jóformán megvásárolnák maguknak a nyugdíjasok szavazatait!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!