Karácsony az asztalra csapott – Komoly ellenállásba ütközhetnek Orbánék oligarchái!

Az ország kedvenc üdülőhelyeit már kiárusította a kormány, ezzel pedig útnak indult azoknak a természeti pusztulása!

Orbánnak egyetlen célja, hogy tovább gazdagítsa kedvenc oligarcháit, melynek következtében Magyarország tavait hagyják lepusztulni.

Karácsony Gergely azonban felveszi a kesztyűt a rendszerrel, közösségi oldalán jelentette be, hogy megvédi hazánk természeti kincseit!

“A Fertő-tó, a tatai Öreg-tó, a Balaton mentén olyan gigaberuházások folynak, amelyek komolyan veszélyeztetik a vízi élővilágot. Ez pedig azt is jelenti, hogy ezek a tavak hamarosan fürdőzésre is alkalmatlanok lesznek – írja az MSZP és Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje, aki szerint a helyi lakosok hiába emelik fel a szavukat a luxusszállodák ellen, nincs, aki meghallgatná őket.

Karácsony azt is kiemeli, hogy szerinte a klímaváltozás ténye egyáltalán nem foglalkoztatja a kormányt, holott nincs is ma fontosabb annál, hogy tegyünk ellene.

“A Velencei-tóra összesen 40 milliárd forintot kellene költeni, ennek a kormány majdnem kétszeresét szórja el az egyik miniszterük kedvenc hobbijára, a vadászati világkiállításra, amelyről valljuk be, a magyarok többségre könnyen lemondana.”

Karácsony ígérete szerint, a kormányváltás után leállítanak minden olyan beruházást és építkezést, amely veszélyt jelent a környezetünkre, az élővilágunkra. “Magyarországnak egy zöld miniszterelnökre van szüksége” – teszi hozzá bejegyzésében, melyhez arra van szükség, hogy az előválasztáson támogatni kell őt, valamint azokat a helyi jelölteket is (Jakál Adriennt, Dr. Márton Rolandot és Potocskáné Kőrösi Anitát), akik már most komolyan tesznek azért, hogy megmeneküljenek Magyarország tavai.

“Állítsuk meg a Fidesz pusztítását”

– zárja sorait Karácsony Gergely!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!