Ezért még csúnyán megüti a bokáját a fideszes politikus – Túlfeszítette a húrt Orbán távollétében!

Fotó: Czagány Balázs / MTI

Mint arról korábban már beszámoltunk, Orbán Viktort és családját egy római étterem teraszán fotózták le, miközben itthon a Fidesz parlamenti képviselője hatalmas lavinát indított el.

Budai Gyula kiakadt amiért Vágó István a Fradi vereségéről tett ki egy bejegyzést, erre a kormánypárti politikus tahónak nevezte a volt televíziós műsorvezetőt, illetve azt üzente Karácsony Gergelynek, Fekete-Győr Andrásnak és a “többi libernyáknak”, hogy ne menjenek ki a magyar futball válogatott következő meccseire.

Csakhogy ezt a hisztérikus kirohanást nem kellett volna előadnia Budainek, mivel ezzel felbőszítette Orbán egyik barátját, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökét!

Csányi Sándor a 444.hu közlése szerint szombat reggel egy közleményt adott ki, melyben arról írt: elege lett abból, hogy politikusok megkérdőjelezik egymás nemzeti elkötelezettségét és a válogatott melletti kiállásukat.

A közleménye pedig azoknak a fideszes politikusoknak és propagandistáknak szól, akik az elmúlt időszakban folyamatosan hangot adtak annak, hogy nem látják szívesen a magyar válogatott meccsein az ellenzéki politikusokat. A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke ugyanis úgy véli, a futball mindenkié, és ez politikai állástól független:

“legyen kormánypárti, ellenzéki, bizonytalan vagy bármilyen szavazó, gondoljon bármit is a világról, mindenkit szívesen látunk a mérkőzéseken”.

Sőt, Csányi még ennél is tovább ment, félreérthetetlen üzenetet küldött a fideszeseknek, azzal, hogy a magyar csapat következő hazai mérkőzésére személyesen hívja meg Karácsony Gergelyt és Fekete-Győr Andrást is.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!