Elképesztő fotó került elő Semjénről és Kovácsról: teljesen elhűltek a kommentelők

Tömegével érkeznek a felháborodott kommentárok egy fotó miatt, amit hétfőn készítettek Keszthelyen Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesről, Kovács Zoltán az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztosról és Nagy István agrárminiszterről a Vadászati Múzeum új épületszárnyának átadásán:

semjen kovacs nagy
Fotó: Varga György/MTI/MTVA

Néhány ezekből:

“Ez a kép mindent elmond ezekről. Rendkívül beteg emberek, amit simán le lehetne szarni, ha nem lennének ugyanakkor rendkívüli módon kártékonyak is.”

“Jézus nem biztos hogy pont így képzeli el a hívei dolgozószobáját”

“A XXI. században egy klímakatasztrófa peremén jegesmedvebőrön pöffeszkedni igazán gyomorforgató.”

Semjénék az eseményen a hamarosan kezdődő Vadászati Világkiállítást promózták. A miniszterelnök-helyettes szerint Magyarország felkészült a Vadászati Világkiállítás megrendezésére: minden lesz, ami akár csak érintőlegesen kapcsolódik a vadászathoz.

Hagyományos vadászat, trófeák, preparátorok versenye, vizes élőhelyek, horgászat, lovas sportok, kutyák, solymászat, művészetek és gasztronómia egyaránt része a grandiózusra tervezett kiállításnak.

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy hány milliárd forintjába fog kerülni a rendezvény a magyar adófizetőknek, de a(z alsó hangon) 70 milliárd forint már biztosnak tűnik, sajtóértesülések szerint csak a kitömött állatokra 50 millió (!) forintot költenek.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!