Lebuktak – Bizonyítékokkal cáfolták meg a kormány hazugságát!

Annyi pénzt, mint amit most az Orbán-kormány miatt bukunk, korábban még nem vesztett el az ország! Egyelőre úgy néz ki, hogy 2500 milliárd forintnak inthetünk búcsút.

Azonban szemben a Fidesz hazug propagandájával, ennek egyedüli felelőse a magyar kormány!

Az MSZP közösségi oldalán tette közzé bejegyzését, melyben kiemelik:

“A kormányzati beszélő fejek, élükön Szijjártó Péterrel, azt próbálják elhitetni a magyar emberekkel, hogy ezt a hatalmas összeget a pedofil törvény miatt nem kapja meg Magyarország. Ez egyszerűen hazugság!

A valóságban az EU azért nem adja oda a koronavírus-járvány hatásait enyhíteni tudó újjáépítési forrást,

mert a Fideszes barátok ellopják.

Az ellenzéki párt pedig ezt az állítását még bizonyítékkal is alá tudja támasztani (a jelentés ide kattintva érhető el), amivel végképp megdől a kormányzati hazugság, mindenki számára egyértelmű, kik a felelősek azért, hogy még nem kaptuk meg az országnak megítélt 2500 milliárd forint támogatást.

A dokumentum legsokatmondóbb mondata talán az, melyben kiemelik:

“Továbbra sem történtek intézkedések a közigazgatás felsővezetésében megjelenő klientizmus, favoritizmus és nepotizmus kockázata, valamint az üzleti és politikai szereplők közötti kapcsolatból eredő kockázatok tekintetében.”

Ez pedig nem jelent mást, minthogy nyíltan ki lett mondva: olyan szintű összefonódás van a Kormány és a Fideszes gazdasági elit között, hogy az EU források sorsa kétséges, vélhetően a haverok zsebében landol.

A 2500 milliárd forint, melytől a Fideszes mutyik és lopások miatt elesünk pedig olyan hatalmas összeg, hogy ebből a gazdaság újraindítása és a pandémia okozta károk enyhítése minden magyar ember számára érezhető módon meg tudna valósulni.

Ebből következik, hogy míg Orbánék hatalmon vannak, addig akár további támogatásoktól is eleshetünk, mivel az EU megelégelte, hogy az uniós állampolgárok pénze a Fideszes gazdasági elit zsebben landol. Ezért van szükség kormányváltásra!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!