Beindult a riogatás – Újabb hazugsággal támad a kormány!

A kormány mindenáron meg akarja tartani a hatalmát, ezért pedig még a legaljasabb hazugságoktól sem riadnak vissza.

Most épp a fizetett propagandistáknak adta ki a Fidesz feladatul, hogy adóemeléssel riogassák az embereket, mondván kemény világ vár mindenkire, ha a baloldal győz a választáson.

Karácsony Gergely főpolgármester közösségi oldalára kitett bejegyzésében azt írja az adóemeléssel kapcsolatban, hogy csak az adófizetők pénzén élősködő gazdagoknak fog nőni az adója, ami egy igazságosabb rendszer lesz.

“Lesz Tiborcz-adó és Mészáros-adó is, a multiktól is többet várunk,

ahogy arról több mint 120 OECD-ország megállapodott, kivéve persze a Fidesz-kormányt, amely továbbra is a kiváltságokat védi.”

A főpolgármester kiemeli azt is, hogy az új rendszerben majd “a mindenkori főpolgármester és miniszterelnök is többet fog visszaadni a közösbe, a milliós fizetéssel rendelkezőktől többet várunk. Mert közbotrány, hogy ma arányaiban ugyanannyit szed vissza az állam egy ápolónőtől, mint egy bankigazgatótól.

Igazságos gazdaságpolitikát folytatunk, leszámolunk az állami korrupcióval, átlátható, kiszámítható viszonyokat teremtünk, összetartó társadalmat,

ahol az 1 százalék többet fog beadni a közösbe, hogy a 99 százaléknak több jusson.”

Karácsony bejegyzésében azt is kiemeli, hogy azért kell változtatni a mostani igazságtalan rendszeren, mert ahogy azt az alábbi táblázatból is ki lehet olvasni, az Orbán-kormány terheli meg leginkább adókkal és járulékokkal a minimálbért, és ők tartják fent Európa legmagasabb áfáját is.

213932162 4474196619279816 7014500981914471225 n

“Hát ezért (is) kell kormányváltás, változás és jóvátétel, az 1 százalék kiváltságos helyett a 99 százalék érdekében” – írja bejegyzése végén Karácsony.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!