Új célpontot talált Kocsis Máté: még a vasárnapot sem bírta ki mocskolódás nélkül

A másságát nyíltan vállaló Soros György fiának mocskolásával kezdte a vasárnap reggelt Kocsis Máté a közrádió Vasárnapi újság című műsorában.

Az üzletember fia a melegellenes törvény kapcsán került szóba. Az MTI összefoglalója szerint Kocsis az interjút a kormányzati álláspont sulykolásával kezdte: kifejtette, hogy a törvény összhangban van az EU alapokmányával és nem sérti senki jogait, kizárólag a gyerekek védelméről, a magyar gyerekek neveléséről szól, és a bírálók olyan állításokat fogalmaznak meg Magyarországgal, illetve a törvénnyel szemben, amelyek nem igazak.

Kocsis azt is megnevezte, szerinte kik felelősek a nemzetközi bírálatokért: a “Soros-féle hálózatok”, akik kivételesen most nem Soros, hanem a fiának az uszítására teszik mindezt. Ezt úgy foglalta össze:

“Míg az idősebb Soros a migráció kapcsán hergelte az európai közvéleményt Magyarország ellen, fia a gyermekvédelmi törvény kapcsán teszi ugyanezt.”

Kocsis az interjú végén azt a kormányzati hazugságot is megismételte, miszerint az EU vezetői, köztük Mark Rutte holland miniszterelnök bizonyára azért kritizálják a melegtörvényt, mert nem olvasták el, amit a fideszes politikus szerint “illett volna”, mielőtt véleményt fejtenek ki vele szemben.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!