Minden vádpontban bűnös: volt Fidelitas elnököt ítélt el a bíróság

Forrás: Facebook/Nemzeti Televízió

Tikász Ferenc a berettyóújfalui Fidelitas volt elnöke 2019. március 29-én a debreceni Főnix Csarnokban egy koncert után a ruhatárnál viselkedett botrányosan, ráadásul egy hölggyel szemben.

Egy jobbikos aktivistát, V. Beátát szidalmazta hangosan a Fidelitas egykori berettyóújfalui elnöke egy Majka koncertután, aki félve a további inzultustól, elkezdte a telefonjával rögzíteni az eseményeket. Ezt követően kezdődött az igazi haddelhad, Tikász kiütötte a kezéből a telefont, a sértett pedig ennek következtében a homlokán nyolc napon belül gyógyuló sérülést szerzett. Természetesen feljelentés született, és a férfit ezért a Debrecen Járásbíróság január 21-én

garázdaság bűntettében, valamint könnyű testi sértés és becsületsértés vétségében mondta ki bűnösnek,

igaz, büntetésként csak 600 ezer forint megfizetésére kötelezte. Tikász fellebbezett, ám most pénteken az ítéletet a Debreceni Törvényszék is helyben hagyta. Tikász Ferenc egyébként büntetett előéletű, 2018. május 15-én jogerősen pénzbüntetésre ítélték védekezésre képtelen személlyel szemben elkövetett könnyű testi sértés miatt, a mostani esetben pedig az is megállapításra került, hogy ittas állapotban volt.

 

Az esetet ezen a vidón tudják megtekinteni:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!