Aki nem fideszes, az pedofil! Elkezdődött Orbánék nyílt terrorja!

A bukástól rettegő Orbán hívők már a nyílt terrortól sem riadnak vissza! Legújabb módszerük, hogy aki nem a Fideszt támogatja, az pedofil!

Nyílt megfélemlítés és terrorizálás – Orbánék ezekkel a diktatórikus módszerekkel próbálják elnyomni a Fidesszel szemben kialakuló egyre nagyobb ellenállást. A homofób törvény elfogadása után úgy tűnik, a kormánypárt híveinek kiadták a parancsot:

bárkit pedofilnak lehet mondani, aki nem fideszes!

Ennek egyik bizonyítéka, hogy egy hete Debrecenben a nyílt utcán leköptek egy ellenzéki önkormányzati képviselőt. A momentumos Szabó Bence eddig hallgatott erről, most azonban a Facebook oldalán mégis leírta az esetet, mert megtudta, hogy a Fidesz megmondóemberei és álciviljei újabb békemenetet szerveznek. A képviselő más momentumosokkal együtt aláírást gyűjtött Debrecen belvárosában, amikor egy középkorú férfi belekötött. Ő először azt vetette Szabó szemére, hogy az EP-képviselőjüket kitiltották Kínából, majd azt mondta, hogy a momentumosok támogatják a pedofilokat. Végül

a fideszes provokátor kijelentette: az ellenzéki politikusnak „elég pedofil feje” van és beleköpött az arcába.

Szabó Bence úgy véli, ami történt, az nem egyedi eset: „Egerben felrúgták a Momentum pultját, a Jászságban megütöttek egy képviselőnket és a választások közeledtével, egyre több az ezekhez hasonló cselekmény.”

Az ellenzéki politikus szerint dehumanizálják az ellenzékieket és kvázi

kilövési engedélyt ad ki a Fidesz azokra, akik nem értenek velük egyet.

A Momentum képviselője szerint ide vezetett az a mérhetetlen gyűlöletkeltés, amit a Fidesz gerjesztett az elmúlt több mint egy évtizedben. A történtekről szóló bejegyzését itt lehet elolvasni:

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!