Az Európai Bizottság buktatta le Orbánékat: semmit sem ér a magyar védettségi kártya

A koronavírus járvány további hullámainak megelőzésében, és a normális élethez való visszatéréshez nagyon nagy lépés az EU digitális COVID-tanúsítványa (vakcina útlevél), amely biztosíthatja már a nyáron a biztonságos utazást Európán belül. Orbánék azt szajkózzák, hogy a magyar digitális védettségi kártya is meg fog felelni a követelményeknek, ám azt elfelejtették közölni, hogy mekkora lemaradásban vagyunk.

Egy ilyen uniós szintű üzembehelyezése nem kis feladat, lehetővé kell tennie a tanúsítványok biztonságos és adatvédelmi szempontból kedvező módon történő ellenőrzését, miközben mindenki számára ingyenesen elérhetővé kell tenni. A digitálisan és papíron is lérhető tanúsítvány igazolja majd, hogy az adott személyt beoltották COVID-19 ellen (mikor és milyen oltóanyaggal), rendelkezik-e negatív teszttel, vagy hogy aátesett-e a fertőzésen.

A magyar fejlesztés nyögve-nyelősen megy, folyamatosan bővítik a telefonos applikációt, de van ennél egy nagyobb baj is, ami az Európai Bizottság honlapjáról derült ki, jelen pillanatban

Magyarország az egyetlen, aki nem tudott még csatlakozni a rendszerhez!

covid igazolvany technika

A sötétzölddel jelzett országok már csatlakozta a rendszerhez, a világos zölddel jelzettek technikailag készek csatlakozni, az egyetlen ország pedig hazánk, aki még csak a tesztelési fázisban bukdácsol. Hogy milyen hátrányokat okoz az országnak ez a lemaradás, arról részletesebben írtunk itt:

Orbánék miatt hátrányba kerülünk – Ez mindenkit érinthet az országban!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!