Indiana Jones visszatér! Itt vannak az első képek!

Szenzációs hírnek örülhetnek a mozirajongók: forgatják az Indiana Jones sorozat ötödik részét! A legendás akcióhős utolsó kalandját bő egy év múlva láthatjuk – de addig is már itt vannak az első fényképek!

A Twitterre kitett fotókon még nem látszik a híres karikás ostor, de az ikonikus kalap már ott van Harrison Ford fején – no és persze a maszk is, ami jelzi, hogy ez a film egészen más körülmények között forog, mint az előzőek. A fényképek Észak-Angliában, North Yorkshire megyében, Grosmont városában készültek, ott kezdte el felvenni a Lucasfilm-produkció a várva várt ötödik Indiana Jones történetet. Arról még nincsenek információk, hogy miről fog szólni a film, mivel az alkotók elég sokat dolgoztak a forgatókönyvön, de egyvalami biztos:

ez lesz Indiana Jones utolsó kalandja!

Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke ugyanis pár hónapja bejelentette: az Indiana Jones ötödik epizódjával véget ér a sorozat, vagyis senki sem veszi át a a Harrison Ford által megformált karaktert. Pedig voltak ilyen irányú tervek. A negyedik rész után az Indy fiát alakító Shia LeBeouf folytathatta volna az „apa” kalandjait, ám a színész balhéi miatt a stúdió lemondott róla. Később felröppent, hogy a Jurassic World sztárja, Chris Pratt lehet az új Indana Jones, de végül

az alkotók úgy döntöttek, hogy Harrison Forddal zárják le a történetet.

A részletekről egyelőre csak ennyit tudni, hogy a film rendezője nem Steven Spielberg lesz, hanem James Mangold, aki a Logan – Farkas és Az aszfalt királyai című alkotásokkal már letette a névjegyét Hollywoodban. A produkcióban szerepet kap még Mads Mikkelsen is, a női főszereplő pedig az Emmy-díjas Phoebe Waller-Bridge lesz.

A bemutatót bő egy év múlva, 2022. július 29-ére tervezik,

de a hatalmas érdeklődést a közzétett forgatási fotók lelkes fogadtatása már most bizonyítja.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!