Hülyét csinált magából a Fidesz kommunikációs igazgatója, aztán sunyin eltüntette a bizonyítékot!

Forrás: Hollik István / Facebook

Totálisan hülyét csinált magából Hollik István, majd megpróbált úgy tenni, mintha ez meg sem történt volna! Tegnap óta a fél internet a Fidesz kommunikációs igazgatóján röhög, aki – nincs rá jobb kifejezés – helybe ment azért a bizonyos lószerszámért.

Hollik István nem a legélesebb kés a Fidesz fiókjában. A párt kommunikációs igazgatója ugyanis nem csak tájékozatlan, hanem sunyi is. Történt ugyanis, hogy a fideszes politikus borzasztóan felháborodott azon, hogy – amint azt mi is megírtuk – Baranyi Krisztina és Karácsony Gergely a tervezett kínai egyetemhez közeli utcákat a Dalai Lámáról, az Ujgur Mártírokról, a Szabad Hongkongról és Hszie Si-kuang püspökről nevezték el. Erre reagálva a felháborodott

Hollik István azt írta ki a Facebookra, hogy miért nem lett inkább Üldözött keresztények körút.

A fideszes politikus még más ötleteket is adott, de már az üldözött keresztényekről szóló javaslatával is hülyét csinált magából, mivel elárulta, mennyire tájékozatlan. A 444.hu ugyanis egy cikkben gyorsan felhívta a figyelmét:

az egyik utca névadója, Hszie Si-kuang pont egy üldözött keresztény volt!

A Kínai Népköztársaság területén illegalitásban működő mintungi római katolikus egyház püspöke a hite miatt 28 évet töltött különböző kínai börtönökben, és haláláig állandó rendőri felügyelet alatt állt. Hollik posztja világosan elárulta, hogy neki erről fogalma sem volt.

Önmagában már ez is rettentő kínos, de a fideszes politikus még erre is rá tudott tenni egy lapáttal:

amikor kiderült, hogy mekkora öngólt lőtt, Hollik viharos gyorsasággal átírta a posztját!

Így a bejegyzésben most már nem „Üldözött keresztények körút” szerepel javaslatként, hanem „Székely körút”.

0603 Hollik posztja

Ám mivel a suttyomban elvégzett változtatást a 444.hu szintén megírta,

a Fidesz kommunikációs igazgatója lebuktatta magát, hisz most mindenki láthatja: nem csak tájékozatlan, hanem még sunyi is.

A 444.hu arra is emlékeztet, hogy nem ez az első eset, amikor Hollik István csendben változtat egy bejegyzésén. Áprilisban egy olyan képet posztolt a Facebookra, amin ez volt olvasható: „Már 25 ezren vagyunk, köszönöm!” Miután több kommentelő is megjegyezte, hogy a koronavírusnak nemrég lett 25 ezer halálos áldozata Magyarországon, és a posztra a sajtó is felfigyelt, a fideszes politikus 3 órával a közzététele után eltávolította a bejegyzését.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!