Totális megalázás – Gyurcsány porig alázta a teljes Orbán-kormányt!

Az elmúlt közel másfél évet a koronavírus-járvány diktálta, ez pedig keresztülhúzhatta az Orbán-kormány számításait a 2022-es választással kapcsolatban.

Minden választást arra próbál felépíteni a Fidesz, hogy keresnek egy ellenségképet, mely ellen háborút kell vívniuk, és mely eltereli a figyelmet a kormány hibáiról és alkalmatlanságáról. A pandémia azonban megszakította ezt a folyamatot, így Orbánék kénytelenek voltak elővenni a régi lemezt, 15 év elteltével ismét bedobták Gyurcsányt és az őszödi beszédet a köztudatba.

Május 26-án volt az említett kiszivárgott beszédnek az évfordulója, aminek alkalmából bemutatták az akkori eseményeket feldolgozó film előzetesét. A jeles eseményről a miniszterelnök is egy posztban emlékezett meg – melyről korábban mi is beszámoltunk -, amivel fel kívánhatta vezetni a Fidesz elkövetkező egy évének kampánystratégiáját.

Orbán terve azonban nem úgy sült el, mint gondolta,

mivel Gyurcsány a posztját széttrollkodta a hozzászólásával, ráadásul a DK elnöke még ennél is tovább ment!

Most válaszul az őszödi beszédről szóló filmre elkészítette saját alkotását, mely az Orbán-showt kívánja bemutatni.

A kisfilmben szó esik arról,  hogy azt a műsort kell már 10 éve néznünk, mely a luxusban élő milliárdos politikusokról, összeomló egészségügyről, rekordmagas árakról, és a távoli diktatúráknak eladósított országról szól.

Kiemelik benne, hogy a leggazdagabb magyar, Orbán Viktor már a show új évadára készül, a szereplők között pedig megtalálható:

“Viktor a főszereplő, Pisti a luxusvej, Peti a jachtkirály, Tóni a helikopterbáró és Lőrinc a dubaji kapcsolat.

Ne adjunk ennek a bukott műsornak egy újabb esélyt” – hangzik el a videó végén!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!