Koronavírusosan szavazta meg a vagyonkimentést a Fidesz képviselője

Karanténban kellett volna lennie, mégis a parlamentben szavazott múlt héten Becsó Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője – állítja a Telex.

A képviselő 10 napig volt karanténban (pontosabban kellett volna lennie), a hírt maga osztotta meg a Facebook-oldalán. Mint fogalmazott: a tünetek (orrfolyás, szaglás és ízlelés elvesztése) jelentkezése után elment a kórházba, ahol pozitív lett a tesztje, majd infúziós kezelést és gyógyszereket kapott.

A lap szerint az nem derül ki a bejegyzésből, hogy mikor lett pozitív a tesztje, azonban ha ma jár le a tíz napos karantén, múlt héten már otthon kellett volna ülnie.

Ehhez képest az MTI múlt hétfői parlamenti fotóján is jól látszik, hogy Becsó ott ült négy sorral Orbán Viktor mögött.

Forrás: Telex. Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

A Telex szerint kedden Becsó szavazatára is szükség volt azoknak a kétharmados törvényeknek a megszavazásához, amelyekkel több ezer milliárd forint értékű közvagyont szerveztek ki fideszes delegáltak által vezetett magánalapítványok kezébe. Két “ellenzéki” átszavazó mellett a parlamenti jegyzőkönyv szerint

Becsó is megszavazta a javaslatot,

ha tehát 10 napja volt karanténban, azt hétfőn és kedden is megszeghette. Becsó két hete egyébként sok fideszeshez hasonlóan maga is egy teraszon ünnepelte a terasznyitás napját. Ha 10 napig volt karanténban, két napra rá rendelhették el ellene a karantént.

A bejegyzésben a politikus azt is elárulta, hogy az első oltást már március elején megkapta. Szerinte ha nem kapta volna, súlyosabb tünetekkel tudta volna csak átvészelni a fertőzést, így mindenkit arra ösztönöz, hogy oltassa be magát.

Becsó mai bejegyzése:

FRISSÍTÉS:

Facebook-oldalán adott magyarázatot Becsó, miért jelent meg betegsége ellenére is a múlt heti szavazáson. Bővebben itt írtunk róla:

Megjött a magyarázat: ezért nem hagyta ki a szavazást a koronavírusos fideszes

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!