Lázár János: “megy a bla bla és nincs semmilyen konkrétum”

A Telex egy napot töltött el a választókerületében a volt miniszterrel, akitől sok mindent megtudtunk. Például, hogy ő lett az ország téesz elnöke, és sok éves miniszterség után végre piacképes tudásra is szert tesz.

Lázár János a kormányzásből való 2018-as kivonulása után rendszeresen ad alapanyagot a hazai sajtónak. Azon kevés Fideszes képviselők egyike, aki nem retteg a sajtótól, képes összefüggő mondatokban válaszolni a kérdésekre, látszódik, hogy érti a média működését, és fontosságát, tudatosan használja a saját imázsának az építésére.

Nem volt ez másképp a Telexnek adott interjúval sem, ahol elhangzott jópár erős mondati is. Például megtudtuk, hogy Lázárnak neki a politikában attól van elege, hogy “állandóan megy a bla bla és nincs semmilyen konkrétum,

nagy dumák vannak és nincs megvalósítási képesség, hatalmas szövegek vannak és nem történik semmi.”

Azt már nem fogjuk megtudni, hogy konkrétan mire is gondolt az ex-miniszter, hogy vajon az egészségügyi fejlesztés vagy az online oktatás kudarcára, esteleg riválisa, Rogán Antal propagandájának semmirekelőségére célzott-e. Arra viszont választ kaptunk, hogy Orbán Viktor kérésére lett az ország “téesz elnöke”, amely feladatanak örül, mert használható piacképes tudásra tesz szert. Az már csak minket rémíszt meg, hogy valaki a NER-ben piacképes tudás nélkül tölthette be a második legfontosabb posztot.

“Budapest elvesztése egy nagy vereség”

– jelentette ki Lázár, talán elsőként ilyen nyíltan a Fideszből. Szavaiból kitűnik, hogy ezt nem Tarlós István bukásának, hanem a kormány vereségének tekinti, hiszen „Budapestet a kormány fejlesztette 2010 és 2019 között, és nem Tarlós István, ezt mindenki tudja.”

Ha valakinenk csak a rövid összefoglalóra van ideje, itt megnézheti:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!