Ehhez azért pofa kell – Így uszítja az embereket a fideszes politikus

Fotó: Máthé Zoltán / MTI

Elképesztő kétszínű és átlátszó lejárató kampányt folytat a kormánypárt az ellenzékkel szemben, akiket minden adódó alkalommal oltásellenesnek próbálnak beállítani.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője, március 13-án tette közzé bejegyzését, melyben arra reagált, hogy Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője, megkapta az első koronavírus-elleni oltását.

Akkor Hidvéghi úgy fogalmazott: “A baloldal most túl messzire ment, oltásellenes politikát folytat Magyarországon, nyilvánvaló hazugságokkal támadja a védekezésben résztvevőket.

De arra azért ők sem várnak, hogy Brüsszelben kapjanak vakcinát. […]”

A fideszes politikust az sem érdekelte, hogy Ujhelyi bejegyzésében külön ki is emeli, hogy ő oltáspárti, és arra kér mindenkit, hogy “aki csak teheti, oltassa be magát”.

Hidvéghi végül még ezt is tudta fokozni, mert március 18-án, közösségi oldalán számolt be arról, hogy ő is megkapta már az első oltást, ami persze dicséretes és követendő példa.

“Mindannyian vissza szeretnénk kapni a normális életünket és le akarjuk győzni ezt az átkozott járványt! Azonban ez csak akkor lehetséges, ha a lehető legtöbb ember beoltatja magát. Ma, Budapesten én is megkaptam az első adagot. Mindenkit arra bíztatok, hogy oltakozzon. Együtt sikerülni fog!” – írta bejegyzésében a Fidesz EP-képviselője.

Úgy látszik, Hidvéghi sem tudta kivárni, hogy Brüsszelben kapja meg a vakcinát, ő is itthon oltakozott.

Ember legyen a talpán, aki ezt értelmezni tudja: ha az ellenzék egyik tagja kampányol az oltás mellet azzal, hogy beoltatja magát, akkor (is) oltásellenes; ha nem Brüsszelben hanem Budapesten kapja meg a vakcinát, akkor a kormánypártiak szemében külön bűnt követ el, ezzel szemben ha ők csinálják ugyan ezt, akkor az teljesen normális dolog.

Ujhelyi a fideszes politikus bejegyzésére reagálva azt írta:

“teljesen nevetségesek vagytok. És ha nem magyar emberek százai halnának meg közben naponta, még nevetnék is rajtatok…”

Talán, az unió egyik legrosszabb járványügyi statisztikájával rendelkező ország vezetőinek, nem az ellenzék támadását és a saját népszerűségük védelmét kéne szem előtt tartaniuk, hanem arra törekedni, hogy megfékezzék a vírus terjedését és segítsék a bajbajutottakat ezekben a nehéz időkben!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!