A civilek likvidálása után lekapcsoltatná az internetet a fideszes szakértő

Földi László - Fotó: Népszava

„Le kell kapcsolni az internetet.” Ezt javasolta a Kossuth Rádióban Földi László volt hírszerzési vezető, Tarlós István egykori szakértője, aki korábban arról is beszélt, hogy a menekülteket segítő civileket likvidálni kell.

A fideszes biztonságpolitikai szakértő szerint aggályos, ha az idősek nem vesznek részt a társadalmi kommunikációban, ami manapság már szinte csak az interneten zajlik. A Vasárnapi Újság című műsorban szó szerint ezt mondta: „A társadalmi gondolkodás az interneten történik, ami ma még beláthatatlan következménnyel járhat. Ezekben az idősek nem vesznek részt. Ez egy ömlesztett információcunami, amit mindenkinek szűrni kell.” A riporter kérdésére, miszerint mit lehet tenni amiatt, hogy az idősek nem mozognak otthonosan az interneten, a fideszes biztonságpolitikai szakértő azt felelte:

„Le kell kapcsolni az internetet, igen.”

Földi hozzátette, hogy ez valószínűleg nem fog megtörténni: „nyilván ezt mindenki butaságnak tartja, és annak is fogja mondani, de könyörgöm, én nem látok más logikát”. A kormányhoz közel álló szakértőnek nem ez az első meredek megnyilvánulása. 2017 szeptemberében az azóta megszűnt Echo TV  Informátor című műsorában a menekülteket segítő

magyar civil szervezeteket háborús bűnösöknek nevezte, akiket likvidálni kell.

Egészen pontosan így fogalmazott: „Most háború van. Ezek az emberek kollaboránsok, háborús bűnösök, hazaárulók, és így tovább… Embercsempész a háborúban nem embercsempész, hanem egy olyan, gyakorlatilag szabotőr, akinek nincs jogállása. Magyarul ő szabadon likvidálható. Ugye ezt írja a háborús törvény: kémeket, szabotőröket nem viszünk bíróságra, hanem azonnal kiiktatjuk.”

Úgy tűnik, a Fidesz szemét nagyon csípheti az internet szabad nyilvánossága,

mert nemrég Varga Judit  igazságügyi miniszter beszélt arról, hogy a kormány a Facebook szankcionálásának lehetőségét vizsgálja. Erről mi is írtunk:

Hullámokat verhet Varga Judit iménti bejelentése

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!