Kubatov Gábor szerint Orbán már most megnyerte a választást

Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója a Pesti TV-nek adott interjút, amit a Magyar Nemzet szemlézett. A téma a 2022-es országgyűlési választások voltak.

A politikus már az interjú elején leszögezte:

“2022 júniusában is Orbán Viktornak fogják hívni Magyarország miniszterelnökét.”

Ebben azért olyan biztos, mert már volt részük egy választási vereségben 2002-ben, de sokat tanultak abból, és mára mindent megtesznek, hogy az akkor elkövetett hibákat elkerüljék, pl. minden szavazókörbe küldenek saját szavazatszámlálót.

Donald Trump választási veresége és a 2022-es magyar választás közötti lehetséges párhuzamról azt mondta: Trumpék is győztek volna, de a koronavírus-járvány mindent megváltoztatott. A Fidesz azonban jobb helyzetből indul, mert a magyarok “nem vesztették el tömegesen a munkájukat”, és “a polgári kormány 10 év alatt megduplázta a béreket”.

A vélekedésről, hogy Budapestet mintha feladni látszana a Fidesz, mert a szokásos első vonal helyett csak a második-harmadik vonalukat küldik csatába, azt mondta:

“Hiába gyújt örömtüzeket az ellenzék 2022-vel és a budapesti jelöltjeinkkel kapcsolatban, ne legyenek nyugodtak, mert a Fidesz második és harmadik vonala is jóval erősebb, mint az ellenzék első vonala.”

Kubatov szerint az ellenzék gyengeségének fő forrása Gyurcsány Ferenc, aki “megerőszakolta az összes ellenzéki pártot, ő diktál azon a térfélen, de Gyurcsány munkásságát soha nem heveri ki az ellenzék”.

“Az emberek nem ostobák és emlékeznek, nem véletlenül veszített már most 240 ezer szavazót az összellenzék. Ez Gyurcsány miatt van, az ellenzék pedig egye meg, amit főzött, nekik kell elszenvedniük, hogy Gyurcsány a főnökük”

– fejtegette.

A politikus szerint az ellenzék másik vezérével, Karácsony Gergellyel sem jár jobban az ellenzék, mert ő meg egy “teszetosza ember”.

Az interjú végén a kormány utóbbi időkben feltekert Facebook-ellenes kampányára is kitért. Mint fogalmazott: a polgári oldal ezen a közösségi oldalon is nagy közösséggé fog szerveződni, 2022-ig hangosak és erősek lesznek,

és ezen a “nehezített pályán” is nyerni fognak.

Az interjút itt lehet visszanézni:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!