Bajban van a fideszes megmondóember – Végrehajtást indítottak ellene!

A trágár megszólalásairól elhíresült fideszes propagandista, most komoly bajba került, ugyanis előbb pert vesztett, majd pedig végrehajtást indítottak ellene.

Hadházy Ákos jelentette be közösségi oldalán, hogy benyújtotta a végrehajtáshoz szükséges iratokat Bayer Zsolt ellen. Ahogy azt a független országgyűlési képviselő is kiemeli, a fideszes megmondóember elvesztette a személyiségi jogi pert, amit Hadházy azért indított, mert Bayer “szándékosan összekeveri a véleménynyilvánítást a gyalázkodással”.

Ezt követően a publicista kijelentette, hogy nem kíván fellebbezni az ítélettel szemben, helyette inkább ötforintosokban fizeti ki a Hadházynak megítélt összeget. Bayert ennek érdekében gyűjtést is szervezett, melyet saját bevallása szerint, sikeresen zárt.

Hadházy erre reagálva jelezte Bayernek, hogy a törvény szerint ötforintosokból maximum 50 darabot, tehát 250 forint értékben köteles átvenni, erre a fideszes publicista egyből felülvizsgálatot kért a Kúriától, mely végül szintén helybenhagyta a korábbi ítéletet!

A független képviselő arról is beszámolt közösségi oldalán, hogy Bayer ezt követően “felhívást tett közzé a híveihez, hogy ők küldjék apránként a pénzt (tehát újra össze akarta szedni a fideszesektől). Természetesen azt sem kellett volna elfogadnom, de nem is volt ilyen dilemmám: egyetlen túlbuzgó pécsi hölgy sietett a fideszes heccember segítségére, neki tisztelettel visszaküldtem a csomagját.

Bayer úr ellen pedig megindítottam a végrehajtást.

Bízom benne, hogy lesz honnan kipengetnie, hiszen csak az 1001év Kft. nevű vállalkozása 60 milliós jogdíjat kapott az MTVA-tól…” – jegyzi meg a bejegyzés végén Hadházy.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!