Bődületes, mivel indokolta Novák Katalin a homofób módosításokat

Novák
Forrás: HírTV

Szél Bernadett hívta fel a figyelmet, hogy Novák Katalin tegnap a HírTV-ben azzal indokolta a sokak által homofóbnak tartott Alaptörvény-módosításokat, hogy

“így szeretnék megelőzni a nyugaton már-már legalizált többnejűséget”.

Mint ismert: kedden az Országgyűlés fideszes fele elfogadta a Szájer-féle Alaptörvény kilencedik módosítását, mely többek között rögzíti, hogy “az anya nő, az apa férfi”, emellett drasztikusan szűkíti az azonos nemű párok, valamint az egyedülállók lehetőségét arra, hogy örökbe fogadhassanak. Az Alaptörvényben korábban azt is kikötötték, hogy házasság csakis férfi és nő között jöhet létre.

A melegellenes módosítások kapcsán mondta most azt Novák Katalin, hogy azt valójában nem a melegek ellen, mint inkább a többnejűség megelőzésére hozták meg.

“Tényleg teljesen komoly arccal adja elő, hogy a nyilvánvalóan a melegek kirekesztésére hozott alaptörvény-módosítások valójában a migránsok ellen irányulnak — akiket amúgy nem engednek be. És mindezt mondja az a miniszter, aki pár napja még a nők alárendelt helyzetének szépségeiről értekezett”

– írta Szél, hozzátéve: üzeni a miniszter asszonynak és az egész kormánynak, hogy a magyarok épp iszonyatosan nehéz időket élnek meg, és piszkosul nincs szükségük erre a valóságshow színvonalú kormányzásra.

Novák elképesztő magyarázatát itt hallgathatják meg:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!