Nőiségében sértegették Szabó Tímeát a Sajtóklubban

Bayer Bencsik
Forrás: HírTV

A 444 szúrta ki, hogy a hétfő esti Sajtóklubban Bayer Zsoltéknak sikerült még a szokásos kocsmai stílusukat is alulmúlni, amikor keresetlen megjegyzésekkel illették Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnökének a külsejét.

A műsorban Bayer beszélgetőpartnere Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM főszerkesztője és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője volt.

Szabó az európai költségvetés és a gazdasági segélycsomag magyar vétója kapcsán került szóba. A képviselő tegnap a téma kapcsán egy napirend előtti felszólalásában szúrt oda a miniszterelnöknek.

Szabó felszólalását az alábbi szavakkal vezette fel Bayer:

„Amikor nézem ezt a nyomorultat, hogy tényleg mennyire kiül az ember arcára, hogy mi van belül, tehát ez a végtelen ostoba gonoszság, ami hatalmába kerítette ezt a nőt, nem látjátok magatok előtt, amikor leül, hétvégén, hogy most megírom a hétfői parlament előttit, jelzők, határozók, és rágja a ceruza végét, hogy mit nem mondtam még Orbán Viktorról?”.

Bencsik András erre azzal reagált:

“ez a nő olyan ocsmány módon hazudik, azt kell, hogy mondjam, nem szép egy nőről ilyet mondani, de amilyen ronda, olyan gonosz”.

Gajdics Ottó pedig azt mondta:

“rosszabb a helyzet, mert ennyi sem fért ki az ő agyán, ezt lediktálták neki”.

Az érintett részt 5:20 körül lehet visszanézni:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!