Orbán elárulta: fogalma sincs, mi történik! Döbbenetes, amit mondott!

Orbán Viktornak fogalma sincs, mi van ebben az országban! A miniszterelnök mai rádióinterjújából kiderült: azt hiszi, mindenki úgy él, mint ő és a milliárdos haverjai!

Már az is tragikus, hogy Orbán Viktor a legújabb rádióinterjújában semmi olyan konkrét intézkedésről nem beszélt, ami rövidtávon megvédhetné az embereket.

A kormányfő tétlenül széttárta a kezét, amikor azt mondta: nem lát biztató jeleket és a kórházakban hamarosan 10 ezer beteg lesz!

Hogy ez ellen tenni is lehetne valamit, arról Orbán egy szót sem ejtett. Mindössze annyit tudott ígérni, hogy nemsokára fel lehet iratkozni a hónapok múlva várható vakcina oltási listájára. Ezen kívül a legtöbbet Sorosról meg a migránsokról beszélt, pedig Magyarországot nem egy 90 éves öregember fenyegeti, hanem egy gyilkos vírus – ám arra Orbánnak semmilyen intézkedése nincs, hogy miként lehetne megelőzni a ma vagy holnap várható fertőzéseket. A legdurvább azonban mégis az, hogy

Orbán Viktor szerint a magyarok egyik nagy problémája, hogy hová menjenek síelni!

Sokan valószínűleg nem is hittek a fülüknek, amikor a miniszterelnök arra kérte a magyarokat, hogy ne fizessenek elő külföldi síelési lehetőségekre, mert nem fogják tudni azokat beváltani. Indoklásként még azt is hozzátette, hogy a síközpontok az első hullámban is segítették a fertőzés terjedését. Ebből világosan látszik, hogy

a kormányfő azt hiszi, mindenki úgy él, mint ő és a tehetős haverjai!

Jó lenne, ha valaki megmondaná Orbánnak, hogy most, amikor százezreknek nincs munkájuk és a családok azt sem tudják, miből fizessék ki a rezsit, a magyar embereknek nem a síelés jár az eszükben! A többség most egyszerűen csak túl szeretné élni ezt a borzalmat, de Orbánék még arra sem hajlandók, hogy Ausztria vagy Szlovákia mintájára karácsony előtt leteszteljék a lakosságot, hogy legalább azt tudjuk, hogy ki a beteg és ki nem!

Orbán Viktor a karácsonyról csak annyit tudott mondani, hogy fogalma sincs, mi lesz!

Egészen pontosan úgy fogalmazott: az operatív törzs azt mondta, nem tudjuk még, hogy milyen szabályok szerint fogunk tudni akkor élni, erről majd csak 8-10 nap múlva lesz döntés. Erre reagált Tóth Bertalan, az MSZP elnöke is, amikor Facebook bejegyzésében figyelmeztette Orbánt:

a karácsony megmentéséhez most kellene cselekedni!

Ami most van, az csak a fideszes tétlenség és üres ígérgetés. A Fidesz cserbenhagyta az embereket, a miniszterelnöknek fogalma sincs, mi van ebben az országban, vagyis kimondhatjuk:

magunkra maradtunk!

Erről azért jó, ha minél többen tudnak. Legalább van min gondolkodni síelés helyett…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!