Csúnyán beszóltak Orbánnak a rendőrviccekkel jópofáskodó videója miatt

Orbán
Forrás: Orbán Viktor/Facebook

Nem mindenkinek nyerte el a tetszését a kormányfő legújabb videója.

Egy hete vannak életben a korlátozások, az alkalomból Orbán Viktor miniszterelnök látogatást tett az V. kerületi rendőrkapitányságon. Havasi Bertalan sajtószóvivő állítása szerint a látogatást “előzetes bejelentés nélkül” tették.

Hogy ez vajon tényleg így volt-e, az kétséges, a látogatásról készült Facebook-videóból legalábbis nem úgy tűnt, hogy a rendőröket meglepte volna a miniszterelnök állítólagos váratlan felbukkanása.

Az egyik rendőrtiszt arról tájékoztatta Orbánt, hogy az emberek szerinte egyre inkább betartják a szabályokat, tegnap éjszaka pl. 100 embert ellenőriztek, és abból

mindössze 10-en szegték meg a korlátozásokat.

Maszkhasználat miatt is csak egy ember ellen kellett feljelentést tenni, ami valóban egész jó aránynak tűnik, tekintve, hogy a főváros egyik legforgalmasabb kerületéről beszélünk.

Orbán elég gyorsan lezavarta egyébként a látogatást, egy gyors kávé után vissza is pattant a kisbuszába, ahol az alábbi beszélgetést folytatta egy kollégájával:

Orbán: A magyarnak az önképe az, hogy sok a fegyelmezetlen ember, meg egyénieskedés, meg nem tudom, de mi nem ezt látjuk.

Kolléga: Ami még társadalmi visszacsatolás, hogy nem nagyon vannak rendőrviccek.

Orbán: Hát, azt hiányolom is. Azok azért jók voltak… (nevetés)

A kommenteket olvasva nem mindenkinek nyerte el a tetszését Orbán vicceskedése. Egy kommentelő pl. azt írta:

Komment

A videót itt lehet visszanézni:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!