Drámai bejelentést tett Kásler Miklós – megjósolta a kórházi összeomlás dátumát

Kasler Miklos
Kép: Szigetváry Zsolt

Sok kétséget hagynak maguk után azok a napi adatok amiket az Operatív Törzs hoz nyilvánosságra nap mint nap. Kásler Miklós az InfoRádiónak adott interjúban olyan számokat jósolt a következő időszakra, amik minden nézőpontból tragédiát jelent.

“A jelenlegi ismeretek szerint a következő két hétben a fertőzések tovább fognak emelkedni, ami azt vetíti előre, hogy szükség lesz további infektológiai és intenzív ágyak mobilizálásra, ami december 10. környékén

27–30 ezer infektológiai és körülbelül 5 ezer intenzív ágyat jelent majd”

– jelentette ki Kásler Miklós. Mindez azt jelenti, hogy a jelenlegi 7477 betegnél négyszer ennyien lesznek kórházban, és a jelenleg 576 lélegeztető gépen lévő betegek száma pedig a nyolcszorosára fog emelkedni! Mindezzel a fő probléma, hogy bár szabad férőhely, ágy, szükséges berendezések, infrastruktúra rendelkezésre áll, de az ehhez szükséges személyzet azonban már most sem,

arra pedig esély sincsen, hogy a mai létszámnál többen dolgozzanak a kórházakban!

A teljesen kifeszített rendszerben már az egyéb betegekre gyógykezelésére sem jut idő, és hallani olyan esetekről, hogy valaki azért halt meg kórházi fertőzésben, mert nem sikerült időben mintát venni és kitenyészteni a beteget megtámadó kórokozót, így a megfelelő gyógykezelés is elmaradt!

Nagyon messze vagyunk már attól a ponttól, amikor Orbán még bátran kijelentette, hogy mindenkit meg fognak gyógyítani, aki elkapja a vírust. Nagy valószínűséggel lesznek olyanok is ebben a Kásler általt vizionált képben, amikor orvos sem fogja látni a beteget!

Mindez azért tragikus, mert a kormány elvesztegette a nyári időszakot, és ahelyett hogy felkészültek volna a második hullámra, az Adrián jachtoztak, majd mikor már mindenki látta a vírus terjedés sebességét, elkésve hozták meg a szigorú járványellenes intézkedéseket.

Ezek pedig ma már -Kásler beismerő vallomása szerint- egyáltalán nem alkalmasak arra, hogy megfékezzék a vírus terjedését. Ha a karácsonyt békében szeretnénk tölteni, akkor holnap be kellene zárni az iskolákat, plázákat és köztereket, vagy további ezrek fognak meghalni az évvégéig.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!