Ilyen a Fidesz valódi értékrendje – Ez az összehasonlítás megmutatja, hogy a rendszer egésze rossz

Forrás: Orbán Viktor - Facebook

Mint arról mi is beszámoltunk, Kövér László házelnök rekord magas összegre büntette meg a Jobbik elnökét, amiért az egy zsák krumplit akart odaadni Orbán Viktornak.

Jakab Péter, a borsodi időközi választás után a Parlamentben ezzel az akciójával akarta felhívni a figyelmet arra, hogy a kormánypárt krumplival vásárolta meg a szavazatokat.

Ezt az akciót Kövér 4,4 millió forintra büntette.

A Jobbik a közösségi oldalán felhívta a figyelmet arra az elképesztő tényre, hogy míg Jakabot képes volt a házelnök ilyen magas összegre büntetni, addig például a volt perui nagykövetet, akit pedofil botránya miatt menekítettek ki a dél-amerikai országból, az egy éves felfüggesztett börtönbüntetése mellé

mindössze 540 ezer forint pénzbüntetést kapott!

Eszerint tehát, ha csak a pénzbüntetés mértékét kéne összehasonlítani, akkor kijelenthető, hogy egy zsák krumpli átadása a parlamentben, a vélemény ily módon való kinyilvánítása nagyobb büntetést érdemel, mint az, aki gyerekekről tárol a számítógépén több ezer pornográf tartalmú képet.

A Kaleta-ügy enyhe ítélete a nyáron nemcsak az ellenzéki, de a kormánypárti szavazókat is felháborította, a Jobbik mostani összehasonlítása pedig rámutatott, hogy magában a rendszerben keresendő a hiba.

Jakab Péter: Ez a Fidesz igazi értékrendje.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!