Horror lesz a karácsony, több ezer halottal, ha Orbánék így folytatják! A Fidesz az orvosokat fogja hibáztatni!

Brutális karácsonya lehet Magyarországnak! Egy szakember szerint ugyanis az ünnepek alatt lesz a legtöbb halott, ha a kormány nem vezeti be az ingyenes tesztelést és nem lesz kijárási korlátozás. Ezt már Orbán is tudja, ezért kötötte az orvosok béremelését a magánpraxis tilalmához, az átvezényelhetőséghez és a hálapénz büntetéséhez. A kormányfő tisztában van azzal, hogy ezt sokan nem fogadják el, inkább otthagyják az állami egészségügyet. A Fidesz terve az, hogy ezeket a távozó orvosokat teszik majd felelőssé a tragikus helyzetért!

Szörnyű karácsony vár az országra a szakértők szerint, ha a Fidesz-kormány nem vezeti be az ingyen tesztelést, illetve nem korlátozza újból a szabad mozgást. Lantos Gabriella egészségügyi menedzser a Magyar Narancsnak azt mondta: ha Orbánék nem lépnek,

karácsony körül lesz a legtöbb fertőzött, méghozzá több ezer halottal!

Szerinte a kormánynak tanácsokat adó professzor világosan elmondta, hogy mit kellene tenni, hogy megakadályozzák a fertőzés kezelhetetlen terjedését, de Orbánék pont nem ezt csinálják. A Fidesz-kormány egyszerűen nem akarja tudni, hány fertőzött van!

Magyarország abba veszélyesen szégyenteljes helyzetbe jutott, hogy a kormány még a WHO szegény országokra szabott protokolljának sem képes megfelelni: annak, hogy az elvégzett tesztek legfeljebb 5 százaléka lehet pozitív. Ez nálunk most 10–12 százalék!

A szakember szerint ez azt jelenti, hogy

a Fidesz-kormány nem ura a helyzetnek, de Orbánt nem is érdekli az egészségügyi válság!

A szakértők ugyan még reménykednek abban, hogy a karácsonyi tragédia elkerülhető azzal, hogy Fidesz mégis bevezeti az ingyenes tesztelést és a kijárási korlátozást. Azt azonban már mi tesszük hozzá, hogy a kormány eddigi lépéseiből egyáltalán nem ez következik.

Orbán tudja, hogy a járványcsatát elveszítette. És ki is találta, hogy kit fognak ezért hibáztatni!

Orbánt most már csak egyetlen dolog érdekli: az, hogy ő az egészségügy összeomlásába ne bukjon bele. Ezt pedig csak úgy tudja elérni, ha az emberek a kialakult helyzet miatt nem őrá és a Fideszre, hanem valaki másra haragudnak.

A Fideszben már kész a terv: az orvosok lesznek a bűnbakok!

Azok az orvosok, akiknek a bejelentett béremelését olyan feltételekhez kötötték, amit várhatóan sokan nem fogadnak majd el. Orbán tisztában van azzal, hogy a magánpraxis tiltása, az ország másik felébe történő átvezényelhetőség, vagy a börtönnel szankcionált hálapénz miatt több orvos inkább kilép az állami egészségügyből. A magyar egészségügy enélkül is összeomlana – de így legalább lesz kikre ráfogni a várható katasztrófát!

Orbánék valószínűleg már tervezik is az orvosok ellen hangoló plakátokat!

Ebből is látszik, hogy Orbán érdemi intézkedések nélkül hagyja sodródni az országot a tragédiába és azt tervezi, hogy mindezt megúszhatja az orvosok ellen felépített kommunikációval! Egy esetben vallhat csak kudarcot: ha sokan átlátnak a szándékán és nem hiszik el a Fidesz hazugságait. Ehhez azonban az kell, hogy ez a titkos terv minél több emberhez eljusson!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!