Orbán néhány hét alatt megbukhat, ha berobban a járvány!

Nincs elegendő orvos és ápoló a kiskunhalasi járványkórházban. Az RTL Klub Híradója szerint az intézményben jelenleg csak négy kritikus állapotú beteget kezelnek, de a 12 ágyas intenzív osztály is maximum 40 beteget tud fogadni. És őket is csak akkor, ha lesz hozzá szakmai személyzet.

Nem véletlenül fojtotta bele a szót kórházlátogatása során Orbán Viktor abba az orvosba, aki arról akart beszélni, hogy az egészségügyben kevés a szakember. A Fideszben is tudják, hogy a koronavírusos betegek gyógyításában a legnagyobb problémát az orvoshiány és a kevés nővér jelenti. És ez nem olyan gond, amit pár százmillió forint elköltésével orvosolni lehet!

Lélegeztetőgépeket tudott mutogatni Orbán, de nincs az a pénz, amivel orvosokat és technikusokat varázsolhatna a kórházakba!

A Fidesz az elmúlt tíz évben végig tagadta, hogy orvos- és nővérhiány van. Amikor ez szóba került, mindig tudtak mondani különböző számokat és statisztikákat, amikkel lerázták ezt a kérdést. A járvánnyal azonban pechje van Orbánnak: most még vezényelhetik ide-oda a meglévő kórházi személyzetet, de minél több a fertőzött, annál hamarabb előáll az a helyzet, hogy bizonyos kórházakban nem lesz elegendő orvos, nővér és technikus!

Ez pedig emberek halálát okozhatja!

Nem véletlenül titkolja a Fidesz-kormány a járvánnyal kapcsolatos pontos adatokat.

Amikor például az RTL Klub Híradója megkérdezte az operatív törzset, hogy pontosan honnan vezényelnek át Kiskunhalasra orvosokat és ápolókat, semmilyen választ nem kaptak.

Orbán tudja: ha kiderül az igazság, abba ők belebuknak!

A Fideszben most azért imádkoznak, nehogy még jobban berobbanjon a járvány, mert akkor mindenki számára nyilvánvaló lesz, hogy a kórházakban nincs elég ember, aki gyógyíthatna. A következő hetekben fog eldőlni Orbánék sorsa: sikerül-e a meglévő kórházi kapacitással kezelniük a helyzetet, vagy az elmúlt tíz év összes hazugsága rájuk omlik.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!