Elképesztő összegeket költött tavaly a kormány hazugsággyártásra

Kép: Orbán Viktor Facebook

A kormány minden évben milliárdokat költ propagandára. Televízióban, rádióban, interneten és plakátokon keresztül is próbálják leerőszakolni a torkunkon a hazugságaikat, és erre egyáltalán nem sajnálják kidobni a milliárdokat sem, főleg ha az a NER egyik emberéhez kerül.

A kormány propagandaanyagait az elmúlt években a New Land Media Kft. gyártotta, melynek a 2019-es pénzügyi mérlege alapján az előző évhez képest 18 milliárd forinttal nőtt a bevétele.

A cég azóta számít egyeduralkodónak, mióta kiesetek Csetényi Csaba és Kuna Tibor cégei Rogánék bizalmi köréből. Kunára azóta rájár a rúd, mivel áfacsalás miatt bíróság elé kellett állnia.

Balásy cégének forgalma pedig megugrott, tavaly már 70,3 milliárd forintra nőtt – közölte a 24.hu. A lap megemlíti azt az érdekes tényt is, hogy

ugyanennek a cégnek 2013-ban még csak 8 millió forint forgalma volt, amivel 800 ezer forintos eredményt tudott felmutatni!

A lap kiemeli továbbá, hogy Balásy Gyula szeptember 25-én tartott egy egyszemélyes taggyűlést, amin 4 milliárd forintos osztalékot szavazott meg magának a tavalyi 5,8 milliárdos nyereségből!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!