Váratlan helyről érkezett segítség Iványi Gábornak – csak az összefogás mentheti meg őket

Orbán személyes bosszúhadjáratának lett az áldozata minden olyan karitatív tevékenység, amely Iványi Gábor nevéhez fűződik. A helyzet odáig jutott, hogy már a gázt is ki akarták kapcsolni a különböző szociális intézményekben, miközben az állam jelentős összegekkel tartozik nekik.

Folyamatos közösségi összefogás tapasztalhataó az Oltalom Karitatív Egyesület megmentése érdekében, most a Őrsi Gergely, II. kerületi polgármestere számolt be arról, hogy nem csak fertőtlenítőszereket vittek az egyesületnek, de

nyitnak egy adományboltot is a bajba került egyesület érdekében.

Az adományboltok egy mindenkinek jó megoldást kínálnak: a családok a háztartásukban meglévő, jó állapotú, használható szközöket beadhatják ide adományként, mások pedig a boltban az a bolti ár töredékéért megvehetik, a befolyt összeg pedig ebben az esetben az Iványi Gábor által vezetett egyesülethez kerül. A helyszín egyenlőre még nincs meg, de az MSZP-s polgármester szerint hamarosan megtalálják a megfelelő helyet.

Az elmúlt időszakban magánszemélyek, civil szervezetek, pártok, önkormányzatok, vallási csoportok és felekezetek részéről is indult gyűjtés, amiből eddig több mint 60 millió jött össze, de ez még mindig nem fedezi a közműtartozást, ami 130 millióra rúg.

Orbán személyes bosszúja nem csak Iványi Gábort sújtja, hanem az általuk működtetett óvodák, iskolák, kórház és hajléktalan ellátók lehetetlenülnek el, nélkülöző emberek, gyerekek és felnőttek ezreinek a támogatása is megszűnhet.

Gyalázatos döntést hozott Orbán – személyes bosszú áll mögötte

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!