Így tekint saját magára a miniszterelnök – Elképesztő interjút adott a napokban!

Az elmúlt években megszokhattuk már, hogy a miniszterelnök néha kicsit többet lát bele saját pozíciójába, mint ami valójában. Szerinte ő az unió egyik legmeghatározóbb személyisége, bár a valóság egy kicsit távolabb áll ettől a meghatározástól.

A 444.hu közlése szerint Orbán Viktor most a Reutersnek adott interjút, ahol elmondta véleményét azokról a vádakról, melyek szerint Magyarországon gondok vannak a jogállamisággal. Szerinte ez

“Simply blah, blah, blah”.

A miniszterelnök arra is kitért az interjúban, hogy egyesek szerint a demokrácia csak liberális lehet, ez pedig elnyomás, ami ellen neki az intellektuális szabadság nevében küzdenie kell.

“Néha úgy érzem Brüsszelben, hogy még mindig szabadságharcos vagyok”

– tette hozzá Orbán.

Arra is rákérdeztek, hogy miért van az, hogy Magyarország vezeti azoknak a listáját az OLAF jelentéseiben, ahol gondok voltak a kifizetésekkel. Erre Orbán kijelentette:

“Nem fogadom el azt a véleményt, hogy Magyarország korruptabb lenne, mint Ausztria, Németország vagy Dánia.”

Annak ellenére azonban, hogy a miniszterelnök nem akarja elfogadni a tényeket, az unió csalás elleni hivatala jóval több hibát talált, és sokkal több vizsgálatot folytat Magyarország ellen, mint a fent említett országok bármelyike ellen, ami azért mégis megcáfolni látszik Orbán kijelentését.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!