A volt miniszterelnök kitálalt: ez volt a titkos Gyurcsány-Simicska találkozó igazi célja

Gyurcsány Ferencet az újjonnan alakult PestiTV kereste meg, és kérdezte, mi volt a Gyurcsány-Simicska találkozó témája. A volt miniszterelnök Facebook bejegyzésben vallott be mindent.

A kérdés eredetiben így hangzott:

“Információnk szerint a tegnapi nap során Gyurcsány Ferenc DK elnök és Simicska Lajos találkozott Budán. A kérdésem az lenne, hogy miről szólt ez a találkozó és miért találkozott Gyurcsány Ferenc Simicska Lajossal?
Válaszukat előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
Bohár Dániel
PestiTV”

Gyurcsány Ferenc nem teketóriázott, és a Facebookon adott nyílt és őszinte választ a propagandisták kérdésére. A választ is szó szerint közöljük, hogy mindenről pontosan értesüljenek olvasóink:

“Hát most aztán lebuktunk, így jobb, ha inkább elmondom a teljes igazságot. A fent említett titkos találkozó eredeti célja az volt, hogy mutassak pár hasznos főzési tippet Simicska Lajosnak – szuvidálás, marinálás, flambírozás, a rántás-habarás már nagyon jól megy neki – cserébe pedig hoz nekem egy nadrágtartót (mindig is vágytam rá) és én is tanácsot adok neki, hogy milyen tornacipő illene hozzá a legjobban, miután megmutattam a saját gyűjteményemet, de mivel végül Soros György is csatlakozott hozzánk, elénekeltük az Ismerős Arcoktól a Nélküledet visszafelé, kétszer. A végén még egy szelfit is lőttünk! Remélem, hogy semmit sem hagytam ki.”

Nehogy valaki azt higgye, hogy Gyurcsány csak viccelt (de igen, viccelt), íme a találkozón készült kép:

😀 😀 😀

Gyurcsany Simicska Soros Selfie

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!