Elküldte a francba a sikerpropagandát a fideszes polgármester – aztán törölte a bejegyzését, de már hiába!

Győr polgármestere elküldött a francba minden sikerpropagandistát, aki elfogadhatónak próbálja beállítani a magyar futballválogatott legutóbbi vereségét. Dézsi Csaba András azonban nem sokáig volt ilyen bátor: kis idő múlva eltávolította ezt a Facebook bejegyzését.

Győr első embere nem először száll bele páros lábbal Orbán Viktor kedvenceibe, a focistákba. Idán március 7-én például szintén a Facebookon elég karcos stílusban indokolta meg, hogy miért nem támogatja tovább a város a helyi futballt: „Ha ezt munkának nevezném, amit a győri ETO színeiben futballozó emberek manapság produkálnak a pályán, az sértő lenne azokra a győri dolgozó emberekre, akik munkával keresik meg nap, mint nap a kenyerüket”.
Dézsi Csaba András most is a foci miatt fakadt ki, méghozzá az oroszok elleni vesztes mérkőzés apropóján. Mint ismeretes,

bár a magyar válogatott 3-2-re kikapott, Orbán propagandistái mégis úgy tesznek, mintha győztünk volna.

A „közszolgálati” MTV műsorában a meghívott „szakértők” már közvetlenül a meccs után agyba-főbe dicsérték a magyar válogatottat, mondván: mennyire együtt volt a csapat és milyen taktikusan játszott. Ha valaki úgy nézte az adást, hogy nem ismerte az eredményt, akár még azt is hihette, hogy a magyarok nyertek.

Alighanem ez vágta ki a biztosítékot Győr polgármesterénél is. A 444.hu fedezte fel, hogy nem sokkal a mérkőzés után a következőket posztolta a Facebook oldalán: „Derék dolog! Én nem értek a focihoz.

De, aki azt gondolja, hogy ő ért hozzá, és még azt próbálja elmagyarázni, hogy ez elfogadható, na, az menjen el a francba!

Ezzel válaszoltam az összes magyarázkodó hozzászólónak. Meg azoknak is, akik szerint normális dolog Cserit csak az utolsó öt percre behozni és pont Szoboszlai helyett!

Balfácánok!”

Ám nagyot téved, aki azt hiszi, hogy egy fideszes városvezető büntetlenül alázhatja Orbán Viktor kedvenceit. Valaki szólhatott neki, hogy ezt talán mégse… vagy csak ő döbbent rá, hogy mit is tett valójában. Nem tudni, mi történhetett, de

Győr polgármestere nem sokkal később eltüntette a saját kritikus bejegyzését!

Az internet azonban már csak olyan, hogy ha egyszer valamit feltesznek, annak nyoma marad. Így aztán már nem lehet letagadni, hogy bizony a Fideszben is vannak olyanok, akik pontosan látják a valóságot – és ezt egyre nehezebb eltitkolni. Persze, Orbánék igyekeznek ezt letagadni, ezért is fontos, hogy minél többen tudjanak erről!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!