Lázár fellázadt: az ünnep alkalmából olvasott be Orbánnak

Augusztus 20-án csak úgy röpködnek a politikusi beszédek, polgármesterek, országgyűlési képvislők, kormánytagok egytől egyig már hetekkel az ünnep előtt írják, íratják beszédeiket, mi pedig fulladozunk a közhelyektől hemzsegő, semmitmondó, az ünnephez egyáltalán nem kapcsolódó cirádáktól.

Üde színfolt volt ebben a rengetegben Lázár János makói beszéde, nem mintha sokat kapcsolódott volna az államalapításhoz, azonban rengeteg dolgot megtudtunk belőle. Például, hogy

Orbán kormánya maximum 3-4 napig tudna enni adni az országnak,

ha beütne az igazi baj. “A határok teljes lezárása esetén, akkor tehát, amikor az áruszállító járművek sem közlekedhetnének, ez az egykori agrárország, Magyarország csupán 3-4 napig tudná elegendő mennyiségű és minőségű élelmiszerrel ellátni a saját polgárait!”  Mintha zavar támadt volna az erőben, mert ugye most a nemzeti szuverenitás meg az önnállóság, uram bocsánat az önálló lábon állás a fő csapás irány a kormányzati médiában! Arról nem is beszélve, hogy ezek szerint nem a lélegeztetőgépek száma a lényeges információ a járvány idején, mert azt ugye nem lehet megenni!

Már ennél a mondatnál borzongani kezdtünk, hogy ugyan mi lesz, ha ezt Orbán meghallja, de a java csak ezután kezdődött! Lázár egy teljes újratervezést javasolt, egy radikális és gyors élelmiszeripari, agrár fordulathoz! “Ehhez az újratervezéshez pedig bátor, elkötelezett, a szakmájukhoz értő, becsületes emberek kellenek. Minden oldalon, sőt oldalaktól függetlenül.

A munka és a becsület ugyanis fontosabb a világnézetnél. Mert nincs jobboldali és nincs balliberális jövő. Csak magyar jövő.”

Ezzel teljesen egyetértünk, csak akkor azt szeretnénk megkérdezni Lázár egykori miniszter úrtól, hogy akkor ugyan miért is végeztek ki a minisztériumokban szinte mindenkit, aki a szocialista-szabad demokrata kormányok alatt került oda? Miért is kellett a pletykák szerint sok olyan embernek elvesztenie a munkáját polgármesteri hivatalokban, kormányhivatalokban, minisztériumokban

mert egy, a hatalomnak nem tetsző Facebook bejegyzést írt?

“A munka, a teljesítmény, az eredmény. Minden más csak körítés. Minden más csak politikai kommunikáció, vagy politikai propaganda” – folytatja Lázár, amit mindenki tud, de akkor kérnénk, hogy esetleg szólaljon már fel a parlamentben is, hogy akkor a  járványvédelmi alapból ne költsenek már milliárdokat propagandára!

A beszd végén némi filozofálásba fog, Lázár miként is kell felosztani az ember életét három szakaszra, melyet már lassan magára nézve is jellemzőnek tart, miszerint a harmadik szakaszban vissza kell adni a közösségnek, legalább annyit, mint amennyit kapott az ember. Így van! Akkor kérnénk az exminisztert, adja vissza a harácsolt vagyont, a bevallott 34 ingatlant, a szántókat, a szőlőt, az Andrássy úti Divatcsarnokot birtokló cégben való részesedését, és a letagadott vadászkastélyt!

A lézerblokkolót, na azt megtarthatja.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!