Egykor sokak kedvence volt – mára csak egy politikai utcalány maradt belőle

Forrás: Youtube

A 24.hu-mak adott interjút Szikora Róbert, a Hungária majd később az R-GO együttes zenésze. Önmagában az nem lenne érdekes, hogy egy zenész interjút ad, mint ahogy az sem, hogy az interjúban kitérnek politikai nézeteire is. Ezzel az interjúval azonban

sikerült Kövér Lászlói mélységbe ereszkednie az egykor szebb napokat látott művésznek.

Az interjú teljes mértékben Szikora politikai nézeteiről szólt, hiszen mindezt jól megalapozta az Orbán Viktor születésnapi köszöntő videója, melyben tegezve köszöntötte a miniszterelnököt. Mégegyszer mondjuk, önmagában egy művész politikai szimpátiájával nincs baj, azzal sem, ha ennek hangot ad. A baj akkor van, amikor valaki olyanakot mond, hogy Persze mindennek a végén ott van Soros, a sátáni figura.” Na, ne reménykedjünk nem ússzuk meg ennyivel, jön a nagy kérdés, hogy ki a magyar és jön is rá a válasz, a magát nemzetinek mondó oldal legnagyobb közhelye: “az magyar, akinek Trianon fáj.” Köszönjük, művész úr, ez eredeti volt.

De Szikora nem állt itt meg, robog tovább a dilivonaton, és kifejti, hogy “’12 év után megint visszarendeződni látszanak a bolsevikok”, és ha valaki nem tudná kik azok, meg is mondja, például a DK. Tekintsünk el most attól a ténytől, hogy a DK-nak mint liberális pártnak semmi köze a bolsevikokhoz. Aztán kendőzetlenül kifejti a véleményét Gyurcsány Ferencről is:

„Erkölcsi hulladéknak tartom. Kártékony volt az országnak, amiből ő talán nem is érzékelt semmit.”

Sajnos ez már az a szint, ahol nem is érdemes elkezdeni bármiféle vitát, mert itt a józan ész már régen nem lelhető fel a koponyában. Majd mindenre felteszi a koronát Szikora, amikor Orbán Viktorról is véleményt mond:

“Szerencsére ez az istenáldotta tehetség vezeti az országot, köszönet érte a Szűzanyának”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!